У третини британських розлучень звинуватили Facebook

05 січня 2012, 08:52
Власник сторінки
0
478

У третині всіх прохань про розлучення, поданих у Великобританії в 2011 році, в якості однієї з причин розірвання шлюбу згадуються дії чоловіка в мережі Facebook.

.
   У третині всіх прохань про розлучення, поданих у Великобританії в 2011 році, в якості однієї з причин розірвання шлюбу згадуються дії чоловіка в мережі Facebook. Про це повідомляє PCR з посиланням на сайт Divorce-Online.co.uk, що спеціалізується на допомозі під час розлучення. Усього в ході дослідження було оброблено п'ять тисяч заяв про розлучення .

Divorce-Online вдалося з'ясувати основні причини, через які Facebook руйнує британські шлюби. Найчастіше розлучені скаржилися на те, що їхні чоловіки писали "неналежні повідомлення" особам протилежної статі (тобто фліртували в мережі). Крім цього британцям часто доводилося дізнаватися про негідну поведінку своєї "половини" від віртуальних друзів.

Подібне дослідження вже проводилося два роки тому, але тоді Facebook згадувався лише у кожному п'ятому проханні про розірвання шлюбу.

Що примітно, інша популярна соціальна мережа, Twitter, практично не винна в розлученнях мешканців Великобританії. Через неї в 2011 році розлучилися лише 0,4 відсотка пар.

Facebook є найпопулярнішою соціальною мережею в світі. Число її активних користувачів складає близько 800 мільйонів чоловік.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.