Цензура добралась до кабельних мереж

05 січня 2012, 13:41
Власник сторінки
журналіст, політолог
0
481

"свобода слова" на ТБ


 

Мені зателефонували від одного з кабельних операторів Києва - "Ланет". Пропозиція була непогана: всі пакети Інтернету з цифровим телебаченням привабливіше виглядають ніж у Воля-кабель. І кошторис менше, і каналів більше, і безлімітка більш швидкісна.

Наче погодився, але.. На всяк випадок спитав, які канали і до яких пакетів входять. Виявляється, мого улюбленого та не дуже улюбленого у Януковича каналу ТВі не має в жодному з пакетів столичного провайдеру!! Поцікавився, як це таке може бути?

Операторка відповіла, що це інформаційний канал (про фільми та художні програми на ТВі начебто оператори не знають) і його нібито не ставлять у сітку бо.. виявляється вже давно не ставлять!) Ось такий каламбур. І відразу ж мене спробували заспокоїти, що в них є інші інформаційні канали, такі, як 5 канал, UBC, UBR, 24, Перший діловий... Ці канали теж добрі, особливо 5-й та 24. Але про нібито перший та ще діловий провладний канал таке сказати не можу.

Ні, шановне панство, якщо вам подобається у новорічну ніч слухати промови людини з кримінального світу, то будь ласка, слухайте, то ваша справа. Але мені більш до вподоби правдиві новини каналу саме ТВі і я не звик міняти друзів, навіть, якщо це стоїть грошей.

До речі, в українському телепросторі є ще один непоганий інформаційний канал - News One. Але його дивлюся лише по супутнику в Криму та Запоріжжі.

За часів реакційного режиму без таких каналів, особливо як ТВі, Україна багато втратить.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.