Лапшу продовжують вішати

06 січня 2012, 02:16
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
476

Невміле, тупе виправдовування ще гірше, ніж визнання своєї некомпетенції



До Генпрокуратури надійшло депутатське звернення про незаконність дій співробітників Київського СІЗО по етапуванню екс-прем'єра Юлії Тимошенко в колонію в Харков від народного депутата фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергія Власенка і двох інших народних обранців. А та від футболила його до прокуратури Києва. Тобто, Народним депутатам України слід читати відповідь від прокурора відділу ( в приземленій структурі – інспектор) за наглядом за СІЗо місцевої прокуратури протягом 10 днів.

Як зреагують народні депутати на пряме і цинічне ігнорування їх статусу мені не відомо, та прокуратура здійснює загальний нагляд за дотриманням законодавства, а що ще вище Генеральної

А тим часом петенціонари брешуть і запевняють, що етапування Юлії Тимошенко до Качанівської виправної колонії №54 відповідає чинному законодавству. Оскільки вирок Печерського районного суду м. Києва, згідно з ухвалою Апеляційного суду Києва, а тому Печерський районний суд Києва видав розпорядження про виконання вироку, яке надіслав до Київського слідчого ізолятора. А тут і підоспіло повідомлення слідчого СБУ у кримінальній справі, де Тимошенко обрано запобіжний захід тримання під вартою, повідомив адміністрацію СІЗО про відсутність необхідності тримання засудженої у Київському слідчому ізоляторі.

Все просто, як хочемо, так і робимо. Тільки, повідомлення слідчого «про відсутність необхідності» адміністрація СІЗо мала б проігнорувати, тут необхідна Постанова органу, або уповноваженої особи. Та на такі дрібнички звертати уваги вони не будуть.

Та хай пояснять, на якій підставі у Качанівській колонії Тимошенко не розподілили до загону засуджених, а прямим ходом відправили у своє СІЗо, адже постанови суду про таке в колонії немає і не видавалось.

Що адміністрація колонії через ЗМІ дізналася, що проти Тимошенко порушена інша кримінальна справа і щодо неї обрана міра запобіжного заходу – тримання під вартою у СІЗо.

Виходить, у колонії немає документів, які є підставою утримувати її на дільниці в СІЗо.

Вони і такої простої справи не можуть, хоч формально оформити. Що? спішать, але й смішать.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.