Радикализм О.Ляшко или ?

06 січня 2012, 01:18
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
523

О.Ляшко в борьбе против своих недавних единомышленников пользуется методами ПР

О.Ляшко відкрито цитує тези пропаганди ПР проти Тимошенко на минулих виборах З ким він?

Я ніколи не був прихильником, чи опонентом Олега Ляшка ні тоді, коли він був серед самих активних у блоці БЮТ-«Батьтківщина», а після його виходу звідти і поготів. Якимись дивними, не зрозумілими і не поясненими речами і подіями супроводжувався цей його вихід. Розмови точилися різні і вони не виглядали безпідставними. Згадати тільки раптову і непомірну кількість білбордів з його зображеннями. То він мамі корову купив, то катав її на велосипеді, то… Підозріло це.

Щойно прочитавши у його блозі «Донецьк – серце України!» я зрозумів, що підозри розсіюються, зникають, як та пелена з очей.

В черговий раз цей політик вкотре напав на своїх колишніх однодумців Яценюка і Тимошенко. Навіщо йому це? Все рівно щонайменшої конкуренції на виборах для них становити не може, ні він особисто, ні його Радикальна партія до очолюваних опонентами політичних сил тим більше. Замовлення ПР?! Ймовірно.

Його посил; «Політики (вважай Яценюк, Тимошенко) продовжують ображати українців та ділити Україну на зони»

В підтвердження своєї аргументації він приводить слова Арсенія Яценюка, «який в інтерв’ю журналу «Фокус» назвав Донеччину лігвом. «По суті, в країні двопартійна система. Пострадянська протистоїть європейській, минуле – майбутньому. Та є тенденція, підтверджена результатами місцевих виборів, що європейські цінності просуваються на схід, ближче і ближче до лігва – Донецької області» з чого робить далекоглядний висновок, що «такі висловлювання образливі для донеччан та є черговою спробою посварити українців. Назвати Донеччину «логовом» – це все одно, що плюнути в обличчя рідній матері. Адже Донеччина – серце країни».

Звідки такі абсурдні висновки? Я не тлумач Яценюка і він, мабуть не потребує мого тлумачення, чи захисту, але з його інтерв’ю чітко прослідковується інше, протилежне. Яценюк каже, що Донеччина була колискою Януковича, вона привела його до влади, та час іде, Янукович показав себе у всій своїй красі. І донеччани, навіть не поступово, а різко змінюють своє ставлення до ПР і Януковича, все більше звертають свої погляди і покладають надії на Європу.

Та й ніколи Донецьк не був, не є і не буде серцем України, Столиця ще поки у Києві. Донецьк через свої екологічні біди, загазованість не може претендувати і на легені України. То, що він промисловий гігант, це вірно, але вірно і те, що шахтарська складова регіону у повному зубожінні, шахтарі не мають ні роботи, ні достойної їжі.

То чиє завдання виконує Ляшко?

А по підлабузницькому використовувати брехливу пропаганду ПР проти Тимошенко, людині, яка «протиставляє» себе цій прав’ячій силі, взагалі без принципово, низько, ганебно. Це блюзнірство.

Він повторив риторику ПР, що Тимошенко ні- би-то, свого часу заявила, що треба відгородити Донецьк колючим дротом.

А чому він не пише про те, що Тимошенко після призначення її Прем’єр-міністров свою першу офіційну поїздку здійснила саме у Донецьк, одягла футболку «Шахтара», відповіла на всі питання на ще не остудженому після виборчих баталій на «співчуваючому» їй телеканалі «Україна» і домоглася виплати шахтарям річної заборгованості по зарплаті.

Останнє обіцяв шахтарям Янукович у разі обрання його президентом, хоча, що йому заважало це зробити у тодішньому кріслі Прем’єр-міністра?

Свій пасаж з приводу того, що дитинство Ляшко провів на Донбасі, беручи до уваги перепитії його біографії іміджу Донецьку не прибавило, як і йому самому.

Останнім часом Олег Ляшко не додає до свого прізвища титул народного депутата, а тільки -Лідер Радикальної партії.

Мабуть, так воно і буде.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.