україна в кліщах

07 січня 2012, 12:50
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
8

дух мацковскій рабів, царів та попів...

Почаєв,Печерськ -земля ніби наша ,а дух хабарномосковський і так майже по всіх СІЛЬСЬКИХ церквах в УКРАЇНі.поки не проженем цього духа мацковського,що від царя монголо-москальського йде(калим,хабар,подаяніє) не буде безхабарної ,безкорупційної УКРАЇНИ.запам"ятайте це і зарубіть собі на носі..

p.s.
 .Окрім того чи навчились ми відрізняти духовні потреби від матеріальних, а не механічно ,та штучно змішувати їх докупи, чи то ігнорувати  і те  ,і інше?Вміння відрізняти духовне від матеріального  і в одночас вміння поєднувати  духовне і  матеріальне буття в повсякденному житті і відрізняє справжню людину від  тварини.а також  від так званих суспільних продуктів самої "людини",як  споживача виключно матеріальних послуг..
ми продовжуємо будувати піраміди  вже 2012 років від РІЗДВА ХРЕСТОВОГО повсюди, натомість зрозуміти символічність та мудрість ХРЕСТА, що поєднує неземне(Божественне) і земне(людське) ----це  і формує символічну вертикаль ,
 а також за допомогою Святого Духа  намагається справедливо поєднувати та урівнювати всі народи і кожного з нас в тлі цих націй-народів ----це  і формує  символічну горизонталь..
ТАК ОТ, ПОПИ МОСКОВСЬКІ ЗАВЖДИ БУДУВАЛИ І БУДУТЬ БУДУВАТИ ТІЛЬКИ ВЕРТИКАЛЬ..ГОРИЗОНТАЛЬ СВЯТОГО ДУХА ЇХ МАЛО ЦІКАВИТЬ АБО ЦІКАВИТЬ ТІЛЬКИ В ТОМУ СЕНСІ НАСКІЛЬКИ ВІН "ДОПОМАГАЄ" ВИБУДОВУВАТИ ВЕРТИКАЛЬ матерільного "добробуту".... ,ТОБТО ПІРАМІДУ..ТОМУ ІЗ ХРЕСТОМ..ЇХ МАЛО  ЩО ПОВ"ЯЗУЄ, ОКРІМ ПОКАЗНОЇ СПЛЮНДРОВАНОЇ  ФАНАТИЧНО-БЕЗГЛУЗДОЇ "ВІРИ "
ТОМУ більш менш незаангажований  та поінформований НАРІД, дивлячись на це все іде в інші течії та напрямки хрестиянства  та й нехрестиянства ,поєднуючи або ігноруючи свій національний дух з національними духами інших народів та вірувань ,розчиняючись там в інших землях замість служити Святому Духові своєї рідної землі....    
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.