Так кого боїться влада?

10 січня 2012, 19:11
Власник сторінки
Голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України
0
426

Вовків боятися – до лісу не ходити, Так у народі люблять промовляти. А може краще в ліс їх не пустити? Щоб їх не довелося виганяти. (Олександр Денисов)

А дійсно, кого? Всі діяння новітньої влади свідчать про те, що нікого вона не боїться.

Принаймні складається таке враження. Але деякі спостереження свідчать про інше.

Боїться, ще й як боїться! Власного народу. Підтвердженням цього є закладене у державний бюджет збільшення витрат на правоохоронні органи, при недостатньому фінансуванні Збройних Сил України. Як підмітив один з ведучих на телебаченні:-... влада переймається  більше захистом себе від народу, ніж Держави - від зовнішніх загроз. Народ України – найбільша загроза для цієї знахабнілої, антинародної влади. Бо з самого початку свого правління й до сьогоднішнього дня, влада регіоналів та їхніх спільників розпочала методично здійснювати анти соціальні грабіжницькі «реформи». Переважна більшість населення на собі відчула оте «реформування». Та не всі. Україна виявилася найунікальнішою державою у всьому світі. Попри світову кризу, деякі «державні діячі» умудрилися розбудовувати власні маєтки, а «бізнесмени» - збільшувати свої статки.

Парадокс? Ні. Закономірність. Недаремно Російський прем’єр назвав їх «кровососами».

Влучно. Новітня влада в Україні, устами свого «керманича» намагається переконати Український народ, що цьому народові пішли на користь анти соціальні реформи. «В недалекому майбутньому громадяни України відчують результати цих реформ» - запевняв у своєму недавньому виступу «гарант». Нічого не нагадує? Ага, вірно: - «наше поколєніє будєт жить прі комунізмє». Вже це проходили.

Згідно виступу головного «регіонала» - покращення життя відбудеться вже не сьогодні, але дуже скоро, може навіть і в наступному році. От тільки невдячні «чорнобильці», «афганці», діти війни, багатодітні матері, тобто більшість Українців, чомусь не бажають чекати отого «дуже скоро». Вони хочуть гідно жити вже зараз. Хворобам не накажеш чекати до кращих часів, та й діти хочуть їсти «вже сьогодні». Вихваляння сумнівними здобутками влади - на хліб не намажеш. То може краще б не «виставлятися», промовчати про ТАКІ «перемоги».. Намагання застосувати прислів’я :-«скажи на людину дев’яносто дев’ять разів – свиня, то на сотий – вона зарохкає» у цьому випадку не спрацює. Народ порозумнішав. І він пам’ятає інше прислів’я народів Сходу: -«скільки не кажи слово халва – у роті солодше не стане». Нікому ще не вдавалося нескінченно дурити народ. І влада «регіоналів» це теж розуміє. Тому й намагається, у своєму улюбленому стилі, роз’єднувати його, нацьковуючи пенсіонерів на «чорнобильців» та «афганців», Схід на Захід і навпаки. По телебаченню, на радіо, у виступах чиновників, депутатів правлячої коаліції, Президента, Прем’єра йде повнісінька дезінформація населення. Проголошується одне – робиться інше. Боїться влада. Ще й як боїться. Тим паче, що попереду вибори до Верховної Ради. А рейтинг її добряче підупав. Фальсифікувати, за звичкою, вибори – лячно. Після подій у «північного сусіда». А програють вибори – декому замість, щоби їхати на Канари – прямісінька дорога на нари.

Тому, питання - чи когось , або чогось боїться влада, є риторичним. І лише нам, тобто Українському народові ( згідно Конституції України), вирішувати – кому і кого боятися.

А народові нема чого боятися. Крім своєї байдужості, аполітичності, відсутності громадянської позиції. Таки ж - разом нас багато, нас не залякати! Пам’ятаймо про це!

 

Олександр Денисов, голова Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: НРУ,Народний Рух України,Олександр Денисов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.