Гра Королевської керована чи її самостійний вибір

12 січня 2012, 08:42
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
454

У фракції БЮТ оголошені догани і першою "постраждалою" стала Королевська

Фракція "БЮТ-Батьківщини" винесла догани депутатам Наталії Королевській, Гарегіну Арутюнову й Вадиму Трофименку за порушення дисципліни у фракції.

Напевно, це правильна практика нового керівництва фракції і це перші догани, тому що повинна бути дисципліна для всіх однакова. Фракція прийняла у свій час положення про порядок своєї роботи, тому всі, проголосувавши тоді за таке, взяли на себе зобов'язання його дотримуватися, - говорять у фракції.

Що стосується Гарегіна Аратюнова та Вадима Трофименка, то прізвища таких депутатів від БЮТ чую вперше і вони мені не цікаві і як  надіюсь, усьому загалу також.

З Королівською складніше. Ця яскрава жінка втілює в собі багато речей,  як сумісних, так і зовсім протилежних.

Після арешту Тимошенко вона проявила неабияку активність, можна сказати, «вийшла із тіні Тимошенко» і, хоч скрізь вона позиціонує себе від партії влади, демонструє свою відданість Тимошенко і блоку, проголошує заяви з цього приводу і, навіть анонсує присудження Юлії Нобелівської премії і, нібито здійснює в цьому напрямку конкретні дії та виникають надто багато сумнівів у її щирості.

В ЗМІ точаться різні розмови, самі протиречеві. Її обвинувачують у тонкій роботі по розхитуванні і розвалі фракції БЮТ у Верховній раді, загравання з Партією регіонів, намаганні очолити тимошенківський рух тощо. Звісно, це все заперечується.

Одне очевидно, Королевська вирішила грати свою гру у політиці, її згода на очолювання іншої партії, поїздки по регіонах свідчать саме про таке. Її систематичні відвідування Хмельницького призвели, майже до розколу у тамтешньому русі підприємців. А у Хмельницькому - це найбільш велика і організована сила.

На мою думку, Королевська на цьому етапі просто змушена голосно демонструвати свою вірність БЮТу і, особисто Юлії Тимошенко, така зараз ситуація і така мотивація. Тільки такі дії Королевської ще можуть вводити в оману людей, а мені здається, що вона вже все вирішила. Ближче до виборів, стане відомо більше.

Треба бути пильними, не дати ввести себе в оману.

 

 

 

 

 

...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.