Два дощика в «маю» і агрономи по… барабану!

12 січня 2012, 11:23
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
709

Мій прогноз:.. Лавринович, під акомпанемент Кузьміна, від задоволення, насвистуватиме "Мурку," а Єфремов...

             

      Я  не знаю, скільки десятиліть цьому  прислів’ю, та воно актуальне і сьогодні. За радянщини всі натхненно боролися за урожай. В урожайні роки партія вихвалялась досягненнями і чіпляла нагороди на свої номенклатурні груди.  В неурожайні – звинувачувала агрономів в недбалості, а то і в шкідництві. Тож агрономи підкорегували народну мудрість: «Два дощика в маю, то і партія по …!».

      За часів незалежності природа теж корегує політичне життя, та не в кращу сторону – неурожайні роки додають натхнення і політичні дивиденди опозиції, - і навпаки. Пам’ятаю 2009 рік: як же вдало депутати-регіонали таврували владу за високі ціни на продукти, а більш завзяті – Азаров, Шуфрич, Лаврінович, Герман, --  вели репортажі з продовольчих базарів, тримаючи в руках качан капусти  чи інший, не по кишені пенсіонеру, овоч. Через рік - вже Турчинов, Луценко, Королевська, Соболєв, -піарилися в ЗМІ про захмарні ціни на гречку, вівсянку, борошно, цукор,… (ніби ми не знали!).

     В 2011 році Природа змилувалась – ціни на сільгоспродукти поповзли вниз. «Опозиція» розгубилася. Звинувачення мафіозної влади в бандитизмі, корупції, розкраданні надр, б’юджетних коштів громадян не дуже бентежить, бо вони вже понад 100 років з іншою  владою не стикались, нічого, крім «широкой страны», не мали, з кризи не виходили – не вірять, що може бути по-іншому; ще багато й таких, що виховувались на любимих віршах кмітливого хлопчика Володі (Ульянова): «Богачу-дуррраку  и с казной не спится – бедняк гол, как сокол, поет, веселится».

     Та вихід знайдено. Новий виборчий закон, прийнятий 17 листопада партійними депутатами, об’єднав корумповану Верховну Раду і продовжить панування мафіозної влади на невизначений термін. Основні фальсифікації відбудуться на стадії відбору кандидатів і призначення виборчих комісій. Те, що закупісно, по-зрадницьки готувалось у 2009 році, втілюється в життя. Тоді, мабуть, травневий дощик допоміг Януковичу на Трійцю проявити неабияку кмітливість – не  клюнути на Юліну «макуху». Наміри Тимошенко притулити до себе ПР провалились, а  виборець - не теля, зраду відчуває й не вибачає, тож президентом став Янукович, «тому, що послідовний» (тричі судимий!), «почує кожного» і «понизить тарифи за користування газом»…

     Партія регіонів – це мафіозний спрут, до кого вона притулиться боком – мертвіє тіло. Помертвіло у морозівців, симоненківців, литвинівців, нунсівців, б’ютівців, тигіпківців… на черзі «Батьківщина» і «Фронт змін». Відбувається це тому, що програма ПР проста, класична і бажана: «Окружая пъедестал, люди бются за металл – Сатана там правит бал  Батьківщина в черзі перша, «бо і БЮТ, і Партія регіонів представляють виключно великий капітал та лобіюють його інтереси» - сказав Юрій Костенко,  депутат ВР з двадцятирічним стажем, тож знає всіх, мов облуплених.  Отож депутати від партій з помертвілим тілом вирішили самопродовжитись і остаточно поєднатись в єдиному оргазмі з мафіозною владою. За-366!  81,33%! Екстаз!     

     Ось оцінка цієї змови одним  із найкращих спеціалістів у Верховній Раді із виборчого права Юрієм Ключковським: "Свідомо береться курс на фальсифікацію виборів. Ми на 180 градусів відвертаємося від демократичного законодавства"... Наведу висновки політиків, яких Сатана на свій бал ще не затягнув:  

    «Відбулося таке собі «несподіване» об’єднання, кругова порука ворогуючих сторін – влади і опозиції. Мета – це збереження довічного правління Партії регіонів,... і ЗАЛИШИТИ в парламентських кріслах тих ЗРАДНИКІВ, які  голосували за цей закон»(Олег Тягнибок).

    «Чи розуміють опозиційні вожді, що завідомо легімітизують результати виборів - 2012? Будь які! Навіть, якщо влада знову вдасться до масштабних фальсифікацій, а ВОНА ВМІЄ ЦЕ РОБИТИ при будь-яких законах» (Анатолій Гриценко). 

     «Виборча система, запропонована зараз, - зло, і є недосконала…ми, можливо, прийдемо до одного – політичної КРИМІНАЛІЗАЦІЇ ВЛАДИ НА ВСІХ РІВНЯХ "(Віктор Ющенко).

      Мій прогноз: що відбуватиметься після виборів 2012? Лавринович, під акомпанемент Кузьміна, від задоволення, насвистуватиме "Мурку",  а Єфремов ще років п’ять, а то і десять, під диригування Чечетова, наспівуватиме частівку: « И без дождиков  в маю опозиция по ….!»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.