Про йоб...го карася

13 січня 2012, 12:38
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
583

Сайт "Чємпіон" дав приємну новину.

Рибка cпійманий на допінгу

Воротар донецького "Шахтаря" Олександр Рибка cпійманий на допінгу.Як повідомляють джерела "Чемпіона", Рибка приймав препарат для похудіння, що містить заборонені речовини.Наразі санкції, що будуть застосовані до Олександра, невідомі, але "Шахтар" вже повернув у команду з оренди в "Іллічівці" Богдана Шуста.

Його допінг-проба, зроблена УЄФА, дала позитивний результат.

Да, шось не везе кротам з кіперами, всі починають яскраво, а потім відсмоктують... що Лаштувка, що Плєтікоса, що Вірт. 
Браво, браво, Саша... Це тобі за факи в бік киян, паскудник. Якщо не помиляюсь, Сергій Нагорняк, спіймавшись на вживанні допінгу, отримав дворічну дискваліфікацію. Символ "Спартака" Єгорка Тітов отримав рік поза футболом. А цьому йобаному карасю я б дав довічну дискваліфікацію :)
Ну і, звичайно, ще б весь склад кротівської команди перевірив на вміст у крові заборонених речови. Особливо Срну, бо бігає як наскипидарений. І Луческу теж, бо якийсь нервовий дуже :)
Всім щастя і здоров’я, ага :)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.