Ответственность или месть?

15 січня 2012, 23:23
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
461

Бумеранг запущен

Нещодавно політолог Фесенко розповідав, що однією з технологій Партії регіонів до майбутніх виборів буде страшилка на штиб «якщо вони повернуться…»

Схоже, це вже відбувається і наші «опозиціонери»в цьому не пасуть задніх, а вірніше, вони попереду.

"Ми прийдемо до влади. Все, що ви зробили, всьому цьому буде дана оцінка. Українська влада буде відповідати і політично, і кримінально, адже Тимошенко відповідає кримінально", - сказав Арсеній Яценюк на 5-му каналі.

Звісно він має рацію, оскільки теперішня влада сама запустила цей бумеранг, а він, як всім відомо, обов’язково повертається з подвійною силою.

Раніше я вже писав і задавався питаннями:

«Можно ли предположить, что когда то Януковича не посадят в клетку за подписание харьковских соглашений? И ущерб подсчитают в т.ч. и экологи назовут сумму причиненного ущерба экологии Украины от военно-морских баз России, их кораблей в наших бухтах. Спросят ведь, почему цена на газ не стала меньше на 100 долларов США от той цены, на которую, яко бы подписалась Тимошенко и почему меньшая цена на 100 долл. стала выше, чем подписанная в 2009 году? Что будет делать Янукович? В Межигорье не спрячешься, достанут.

А Азаров, подписавший соглашение о вступление в зону свободной торговли с СНД и до сей поры не показавший даже народным депутатам соответствующие директивы Кабинета Министров? Как они жить собираются в построенной ими теперешней Украине с таким правосудием?»

Чи вийдемо ми колись з цього кола, чи будемо і надалі блукати по ньому?

Ця влада палить за собою мости. З історії відомо, що палять за собою мости ті, що вже не надіються повернутись. Чи хибна така думка?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.