Колісниченко добув черговий висновок лінгвіста на корить свого мовного творева

17 січня 2012, 08:59
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
588

Користувачі стверджують, що треба зняти напругу в голові депутата Колісниченка, а його дітище в царині мовних питань тільки розпалює суспільство

Колісниченко знову прогнувся, дістав ще один «висновок»

Мовне питання національних меншин. Чи вважають росіяни і російськомовні себе національними меншинами?

«Законопроект про державну мовну політику знімає напруженість у мовному питанні»,- читаєш цю галіматью і диву даюсь? Невже сповна розуму цей чоловік, який десь знайшов напруженість у мовному питанні в нашій державі.

Читаю коментарі до цього опусу і також дивуюся твердолобості цього депутата, всі йому пишуть , без виключень, що депутат задарма отримує державні кошти, витрачає їх не за призначенням, що йому треба зняти напругу у своїй голові, а вже потім пропонувати щось іншим.

Нічого до нього не доходить, ні дошкульні слова, ні, навіть особисті образи. А може він не читає коментарів, йому байдуже, він на службі?

Знову за вуха притягнув ще один «висновок» до проекту закону «Про засади державної мовної політики» N9073 від 26.08.2011 року. Вадим Колесніченко стверджує, що його нібито, підготовив доктор філологічних наук, професор, проректор з наукової роботи Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов В'ячеславом Ісайовичем Теркуловим.

Знову загальні, знайомі до оскомини постулати про «гарантії мовного самовизначення», унеможливлення дискримінації громадян за національно-мовною ознакою, і, навіть контроль «паралельного використання регіональних мов та мов національних меншин».

Та плюньте мені в очі, якщо хоч один росіянин в Україні відносить себе до національних меншин. Скажіть йому таке і ваша пика буде заюшена кров’ю, як Януковича на білбордах краскою.

До речі, чому поважний філолог, професор і проректор сам не оприлюднив свій висновок, не оприлюднює його і Колесніченко.

Може б пан Колісниченко виніс на розсуд аналогічний закон про мови національних меншин у Російській Федерації? Цікаво було б порівняти, як там дбають про мови національних меншин українців, евенків, бурятів, грузинів і т.п.

А як здобуває такі висновки Колесніченко ми вже знаємо. З цього приводу мною и ним самим друкувались розслідування з цього питання, яке було розміщено на сайті Радіо свобода Голови координаційної ради з питань захисту української мови при Київській міській організації товариства «Меморіал» ім. Василя Стуса Тарас Марусик у матеріалі «ЯК РЕГІОНАЛ КОЛІСНИЧЕНКО ПРОШТОВХУЄ СВОЄ ЗАКОНОДАВЧЕ МОВНЕ ТВОРИВО».

Читайте, та по великому рахунку, вже набридло читати цю бреххню пана Колісниченко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.