Насильно мил не будешь

17 січня 2012, 09:41
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
427

Нас будуть вчити поважати білборди

У Севастополі вирішили навчити поважати білборди з Януковичем.

Там розглядали проблему закидання брудом і краскою білбордів з зображенням Президента і шукали"Шляхи вдосконалювання діалогу влади й громадянського суспільства".

Судячи з висловів організаторів цього дійства, вони знову намагаються надати ведмежу послугу президенту і владі, взагалі. Вони знову причини цього явища шукають не там, де вони явні.

Чомусь вони вирішили, що якщо то портрет Президента, то ікона зі святими і проходячи повз кожна людина повинна перехриститсь, а ще краще прочитати молитву.  

Керівник управління юстиції Севастополя Ольга Ковітіді так і сказала: "Але ж на них зображений президент країни, який є гарантом конституційних прав і свобод! Тому ми повинні навчитися поважати свою державу, навчитися поважати свого президента, навчитися поважати владу, своїх батьків, а, отже, й самих себе".

Чому я повинен поважати президента і так само владу, як своїх батьків, Що ця влада і президент дали народу за більш, ніж 20-ть років незалежності. А в останні два роки пішов тотальний наступ на здобуті самим народом права і свободи.

В Україні визріває ситуація 2004 року, коли люди не змогли примиритись з безсовісним, цинічним ігноруванням їх прав і свобод.

Від такого зібрання поважних людей слід було чекати глибокого аналізу ситуації, найти відповіді на питання, чому так сталося і чому так масово і у всіх регіонах?

А вони вдалися знову до залякування, «ми повинні навчити поважати». Поважати не треба вчити, повага до людини сама приходить.

Росіяни кажуть : «Насильно мил не будешь»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.