Реформа кримінально-процесуального законодавства

17 січня 2012, 21:19
Власник сторінки
Координатор Студентської ради м. Києва
0
1096

Запрошую обговорити та внести пропозиції до нового Кримінального процесуального кодексу

Шановні колеги, 13 січня у Комітеті Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності зареєстровано два законопроекти. Перший - проект нового Кримінального процесуального кодексу України (9700 http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=42312). Суб'єкт законодавчої ініціативи - Президент України. Другий - альтернативний законопроект - проект Кодексу України кримінального процесу (9700-1 http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=42318). Ініціатор - народний депутат України Роман Зварич.
Якщо у вас є пропозиції щодо текстів законопроектів - пишіть. Є реальна можливість внесення змін та поправок. Розгляд законопроекту, щодо якого визначиться Комітет, призначено на 8 лютого 2012 року. Часу залишилося не так вже й багато.

Пропозиції надсилайте у форматі порівняльної таблиці на attorney.nikiforov@gmail.com
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: правосудие,правосуддя
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.