Чудові часи

19 січня 2012, 08:09
Власник сторінки
коммерческий работник
0
645

смакуймо


Я Вам скажу, що у більшості процесів можна знайти позитив. Навіть в тих соціально-економічних і політико-правових трендах, які ми спостерігаємо з вікон наших квартир, будинків, офісів, автівок чи громадського транспорту, можна знайти щось гарнюське-цікавуське! ) 
Наприклад?.. Наприклад, якщо ти від завтра нічого доброго не очікуєш день, другий, третій, то на четвертий тобі стає пофік і ти розслаблюєшся, заглиблюєшся у мальовничий світ себе коханого, налагоджуєш щільні стосуночки із нірваною ну і т.д.  Головний меседж: немає завтра - це погано, але не дуже, тому що є сьогодні. І ми здатні зробити "сьогодні" чудово-неповторним. Хтось може поринути в океан споживання і купувати речі, яких ніколи собі не дозволяв, акумулюючи кредити з двох-тризначними цифрами в строчці "процент за кредит" (є ще йолопи, які щось дають в кредит). Хтось може присвятити себе сьогодні геть новим враженням: спробувати нарешті стрибнути з балкону свого будинку з хенд-мейд парашутом, нарешті зібрати в своєму ліжку представниць різних рас і сповідань одночасно чи пробігти українсько-придністровський кордон туди і назад, ухиляючись від потоків брудної лайки прикордонників і митників. А хтось нарешті знайде спокій в собі, бо збагне, що за межами себе його немає...

Отож вітаю Вас! І пам"ятайте: не буває поганих часів, бувають просто часи! ;)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.