Деякі аспекти сучасної географії,

21 січня 2012, 16:18
Власник сторінки
0
533

які так ускладнють і без того складне життя України і Межигір"я.

І все тому, що, здавалося б, дрібнички, пройшли повз увагу суспільства. Та що вже там казати про юристів, які плутаються в законодавстві двох держав і не можуть визначитись з питанням звільнення  Міністра фінансів України Ярошенко Ф.О. Коли всюдисущі журналісти плутаються в елементарщині,- як має функціінувати таможня. Чого лише вартий матеріал Віталія Сича на Коррі.

Але досить лірики. Ситуацію слід виправляти хоча б частково...
Так ось. На теріторії Європи у 2010 році утворилось дві нові, можна сказати молоді, держави! Це власне Україна, яка частково втратила ознаки державності і Межигір"я, яке, відповідно їх набуло.
Основною діяльністю України так і залишається гнила газова труба. Що стосується Межигір"я, то там зібрався увесь цвіт бувшої нації і  технології. Відповідно туди відійшли виробництва( склади) бріоліну, пудри, помади і ботексу. Ну і, звичайно, сучасне рейдерство.
Проблеми? Так, вони є. По-перше, це паперєднікі, які не додумались до цього на протязі двадцяти років. А, по-друге, і основне, як в одній голові провести два державні кордони? Адже тоді доведеться проводити кордон і між скарбницями, наприклад, і так далі у цій площині.
Та не переймайтеся. Така ситуація довго не може лишатися невизначеною. Очікується вихід у світ відомого тлумача сучасності. І тоді все відразу стане на свої місця. Справа у тім, що ця відома особа непередбачувано затрималась на культурному фронті. Там вже досягнуто відповідних успіхів.
Примітка.
Стаття написана  у стилі хайтек, або Словесний імпресіонізм модерний по феншую. Хто не знайомий з цим стилем прошу записуватись на курси. Оплата у гривнах і межигірках. Але по курсу. Курс визначається на момент оплати...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Ярошенко,Україна,Межигір"я,Віталій Сич
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.