Шануй християнське - пропагуй язичницьке

22 січня 2012, 07:02
Власник сторінки
Людина
0
480

.

Буквально на днях міському голові Рівного – Володимиру Хомку активісти скаутської організації "Пласт" подарували Віфлеємський вогонь, привезений з Єрусалиму, який запалили на місці народження Ісуса в Вифлеємі і жодного разу не гасили, він означає мир, спокій і все таке. Але весь фокус почався тоді, коли він почав говорити про те, як треба шанувати християнські традиції, почувши це згадав, як на Різдво цього року у центрі міста красувався трьох метровий дідух, символ благополуччя у язичників. Ось так, міський голова Рівного, шанує християнське, але пропагандує язичницьке.
 
Трьох метровий дідух встановлений за ініціативи В. Хомка
     
Але подібний парадокс присутній не лише в Рівненській мерії, щось таке я побачив на днях по телевізорі, на телеканалі ICTV, який разом з пивом Львівським, розповіли і показали, що треба берегти давні українські традиції, серед яких і встановлення на край столу сплетеного дідуха.
   
На фоні всіх цих подій мимоволі задумуєшся: «А у якій я країні живу?». Хіба ми не християнська країна? Хіба з цього не витікає, що і традиції у нас мають бути християнськими? То невже, те що було традицією тисячу років тому, при офіційній релігії – язичництво, має бути і зараз непохитною традицією при офіційній релігії – християнство? А ви знаєте, тоді ще жертвоприношення було традицією, то як? Давайте зловимо барана і будемо його вбивати в центрі міста? Ні? Чому? Бо ми християни? А пропаганда древнього божка Дідуха, це як? По християнські?
  



Моя думка, що владі, та і взагалі всім людям, варто задуматись, чи християнство це просто формальність на документах, чи дійсно і в душі? Бо з такими успіхами не за горами пропаганда жертвоприношення, публічного зґвалтування і мастурбації в центральну річку, щоб мовляв улов у рибалок був добрий.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.