День Продажності та Пафосу

22 січня 2012, 14:37
Власник сторінки
0
466
День Продажності та Пафосу

Крім самореклами і солодких обіцянок виступаючих було й прохання А.Яценюка повірити їм всім ще раз. Я не вірю, а ви?

Ті, хто називає себе “опозицією” порадували нас сьогодні масштабним шоу на Софійській площі за участі кількох тисяч проплачених істот та упізнаваними мордочками на сцені. Судячи з памфлетів ведучого про Яценюка та символіки “фронтовиків” на прямій трансляції вже продажного ТВі, – видовище явно організовував саме Фронт Змін. На гулянку Сєня запросив більшість голів опозиційних партій, але народ їх не роздивився через широкі плечі політичних старожилів. Їх варто пожаліти, бо так само як після злуки як УНР зрадила ЗУНР, так і їх, вибачте на слові, “поімєют” після виборів.

Та не будемо про сумне. Сьогодні ж свято! Ні, не День Соборності і Свободи, а День Продажності та Пафосу. Його неодмінно треба буде внести до підручників історії, адже сьогодні наші політики знайшли ще один спосіб обдурити народ! Це великий інтелектуальний прорив для людей, які 20 років не можуть навести лад в державі. Проте сьогодні їм вдалося створити “потрібну картинку”, врятувати свої посивілі шкури і ще мінімум 5 років грабувати український народ. Що-що? Ви хотіли нові обличчя? Зачекайте ще кілька років, бо наші рідні депутати ще не все продали. І сім’ї у них постійно поповнюються – треба родичам допомагати. Хіба що де не де просунуться місцеві князьки-бізнесмени… Коротше кажучи – все як по маслу і “народ хаваєт”.  

Крім самореклами і солодких обіцянок виступаючих було й прохання А.Яценюка повірити їм всім ще раз. Я не вірю, а ви?  

Іван Лендєл

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,опозиція,ТВі,Фронт змін,вибори,об'єднання,мітинг,обіцянки,партії,політики,День Соборності
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.