Вибори 2012 року - не самоціль

23 січня 2012, 09:25
Власник сторінки
0
597

Соціологія і реальність

Наприкінці грудня 2011 року Центр Разумкова оприлюднив результати соціологічного дослідження, згідно з якими 6,5% респондентів, з числа тих, хто збирається взяти участь у виборах, висловили намір проголосувати на партію «УДАР Віталія Кличка».

5%-бар’єр подолано? Ділимо мандати, пробиваємо дірочки для депутатських значків і готуємося похизуватися перед друзями статусом парламентської партії? Гіршої позиції для нашої команди видумати не можна. Безумовно, приємно, що число людей, які готові підтримати наші програмні та ідеологічні засади зростає. Але вибори 2012 року не є самоціллю!

Для партії УДАР, взагалі, та її Вінницької організації, зокрема, важливою є не проста присутність у владі, а втілення в життя наших ключових засад – побудова в Україні демократичного суспільства із розвиненою економікою та високими соціальними стандартами. Майбутній успіх жовтневих виборів – це лише крок у нашій партійній роботі. Крок важливий, який вимагатиме максимальної уваги до донесення нашої позиції для людей. Але крок не останній.

Назва УДАР – це абревіатура Український Демократичний Альянс за Реформи. Стоячи на місці, або роблячи кроки назад (як зараз) у розвитку, наше суспільство втрачає унікальні шанси для потужного прориву в лідери європейського та світових рейтингів соціально-економічних показників. Тому головне слово – Реформи. Без реформ, без обмеження свавілля чиновників і можновладців (будь-якої партійності) і конституційна більшість у Верховній Раді стане лебединою піснею для, навіть, найперспективнішої політичної сили.

Тому хочу пообіцяти всім громадянам України – команда «УДАРу Віталія Кличка» під час наступних виборів займатиметься не саморекламою для збільшення відсотків, а доводитиме – що і як ми будемо робити у новому складі парламенту.

З щирою подякою всім людям, які підтвердили під час опитування, що вони поділяють наші ідеї і готові підтримати нашу команду.

Ігор Ткачук
Голова Вінницької обласної партійної організації "УДАР" Віталія Кличка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кличко,партія "Удар",Ігор Ткачук,Віталій Кличко,Ткачук,Вінниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.