... і про Polit Club Віталіка Портнікова.

26 січня 2012, 10:19
Власник сторінки
0
675

Найгірше у цих Polit Club_ах є те, що, свідомо чи ні, вони є хорошим підгрунттям для основного політтехнологічного виверту - розділяй і володарюй!

А для цього, виявляється, потрібно лише підтримувати тезу про недосконале, недолуге і т.д. громадянське суспільство.
А що може бути кращим для цього, ніж демонстрація у прямих ефірах Портнікова, Гриценка і іже з ними, які ганблять і знущаються над владою(!?) Парадокс? Саме так. Бо все, що вони говорять, є лише констатацією фактів, найбільшим досягненням і наслідком яких може бути лише сплеск гніву...
Адже весь цей "аналіз" зводиться до напрацьованих політтехнологічних методик журналістів "Та ви шо!?"(здивування), "Оце да!"(захоплення) і "Я балдею"(задоволення від почутого або побаченого).
Щоб не домислювати, висловлюсь так: реальна інтерпритація цих фактів лишається поза увагою по причині очевидності подальших дій.
У зв"язку з цим дуже хочеться втрутитись в розклад тем для обговорення і попросити дійсних хазяйнів п.Портнікова включити тему про гниле громадянське суспільство.
Та перед  цим вам,п.Портніков, слід простудіювати деякі розділи з підручника ботаніки, де, зокрема, йдеться про початок росту насіння у грунті.
Зовсім не сумніваюсь у Вашій геніальній уважності, але, на всяк випадок зауважу, що насіння різних рослин проростає лише за певних температурних умов.( Ключове слово "умов".) Та, виявляється, температура, якої достатньо для проростання, замало для нормального подальшого росту і дозрівання на українських землях(!) (Ключове слово "на українських землях")
А потім, якщо спроможетесь, проведіть аналогію з гнилим громадянським суспільством, якому також потрібні відповідні умови для розвитку. Умови! А не переливання з пустого в порожнє!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: політика,громадянське суспільство,Polit Club,Портніков,Грицнеко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.