нова опричнина

28 січня 2012, 12:42
Власник сторінки
кожний кого "почули"...
0
9

то лі єщё будєт...

ЯНИЧАРИЧ  вважає себе таємним новим "месією" ,але насправді ситуація складається зовсім по-іншому.проблєми в суспільстві і якуноміці - це тільки вершина айсберга..головна біда чекає нас попереду ..бо йде "ефективна" прихована від людського ока робота по вихованню нових опричників -яничарів .готується нова команда охоронців-опричників, як колись в 16 столітті в Московії за Івана Грозного(Малюта Скуратов),,де піддаються вишколу молоді люди покинуті суспільством на призволяще...і команду "фас"вони будуть виконувати за велінням нового хазяїна ,який грошей не шкодує на так звані інтернати и та доми для дітей сиріт..ці діти в майбутньому будуть служити для охорони маєтків та власності господаря та його прислужників.Цей "господар" планує всістися тут років на сто разом зі своєю сім"єю та своїми опричниками..
.я попереджаю суспільство бути готовим до цього...вмикайте мізки врешті решт...не обманюйте самі себе..."демократія" була і в древній Греції колись...але яка?...МОЯ ХАТА СКРАЮ ВЖЕ НЕ ДОПОМОЖЕ...     
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.