Вони проголосували "ЗА" санкції, щодо України. Вони найближчі помічники Янукович

28 січня 2012, 15:50
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
431

РОсія проти, Азербайджан, Вірменія і, навіть Англія проти, а ці за. Як розцінить таке Президент?

"Ми не Білорусь, не Ірак, і не Лівія" - "регіонал" розкричався на депутатів ПАРЄ» під такою назвою вийшов матеріал в «Газета.UA». Кричав народний депутат від ПР Толстенко.

Може то він з бодуна, бо ж впевнені були, що п. 15 резолюції ПАРЄ відносно України не пройде і передчасно розпочали? А це самий для них страшний пункт.

Приведу його дослівно: Асамблея нагадує, «що виконання її рекомендацій, особливо пов’язаних з кримінальним переслідуванням колишніх членів уряду, стане сигналом про відданість влади нормам та цінностям Ради Європи. І навпаки, якщо їх не буде виконано протягом розумного часу, це викличе серйозні питання щодо відданості влади принципам демократії та верховенства права, що має потягнути за собою належну реакцію з боку Асамблеї. Тому Асамблея закликає Моніторинговий комітет уважно слідкувати за ситуацією та запропонувати будь-які наступні дії з боку Асамблеї відповідно до ситуації, включаючи розгляд можливості застосування санкцій, якщо вимоги Асамблеї не буде виконано».

Янукович їм такого не пробачить. Можливість санкцій він розглядає, як власну образу. Він може цю образу, яку від нього не відвели підлеглі, ці бондаренки, попески, льовочкіні, шкіри, толстенки і інші розцінити, як зневагу і приниження від них. Саме від них. Європа далеко, а ці поруч, а як він підіймає сокиру і упускає – вони добре знають.

От і рвонулися вони до екранів, у пресу, скрізь доводячи, що нічого не сталось, і у інших є проблеми, і резолюція збалансована, що тільки 69 – ять голосів підтримала резолюцію.

Але ж Регіонали дружно проголосували у ПАРЄ за перспективу санкцій проти України. Що це таке, як пояснити таку зраду?

Про це Шустер спитав у Бондаренко на своєму ток-шоу. Що їй бідній було відповісти, якщо Росія у повному складі голосувала проти, Азербайджан, Вірменія і, навіть Англія проти, а ці – найближчі соратники, однодумці проголосували «ЗА». Могли б хоч утриматись.

Хай там Шустер спитав, а якщо він спитає, він сам? А, може вже спитав? Тут і посивіти в мить можна. Не позаздриш.

Ось і цей Толстенко «вважає, що негативні сторони про ситуацію з демократією в Україні, про які йдеться в документі, дуже суб'єктивні і не мають нічого спільного з тим, що відбувається в країні». А кому потрібне те, що він так вважає, може Януковичу? Європа ж так не вважає. Толстенки тоже приймають закони, коли у залі всього 100 штиків, але ж Президент їх підписує.

"69 чоловік, які проголосували за такий документ, - це не вся Європа, і така резолюція, на мій погляд, жодним чином не відображає цілісну картину в Україну", - талдичить він. Цікаво, чи він сам в таке вірить ?

Його, бачте  дивує вимога ПАРЄ до влади звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка і дозволити їм взяти участь у виборах. "Цікаво, яким чином їх випустити потрібно - за наказом Президента? У такому випадку, як бути з незалежністю судової системи, про яку вони так печуться?». Ні вони цього не хочуть, вони чітко розписали у резолюції, як вийти Януковичуз того глухого політичного кута, куди він загнав себе сам за допомогою відданих радників, консультантів, тих самих з ПР, що проголосували за можливість санкцій.

До речі, до цієї Резолюції  інституції  Європи, всі знанні дипломати, чи європейські керівники зовсім уникали слова «санкції», згадуючи про Україну. Це слово появилося вперше у цій резолюції.

 І на кінець, цей діяч з придихом заявив:  «Ми не Білорусь, проти якої вводяться економічні та інші санкції. Ми не Ірак і не Лівія, де під демократичними гаслами, охоронюваними західною демократією, порушуючи права людини, знищили лідерів цих країн ".

Так, поки що ні. Але ми в кроці від такої участі.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.