Про дармоїдів

08 лютого 2012, 12:48
Власник сторінки
Оператор механічних гноєрозкидачів
0
537

Є категорія людей, існування якої категорично не вкладається в моє світосприйняття.

Вона, категорія ця, не дуже велика, але особисто мені своїм існування псує безліч нервових клітин. Ці люди — управлінці з улюбленого клубу "Динамо" (Київ). Був би я на місці Ігоря Суркіса, вони б у мене всі літали, як новобранці в українській армії.  

Про незрозумілі трансфери и суто спортивні аспекти навіть говорити не буду, все і так на поверхні. Хочу торкнутися того, що стосується мене як уболівальника. От, наприклад сайт змінили. Півроку балачок було, а зараз змінили. Блять, пиздець, скільки всього нового, як він кардинально відрізняється від старого зразку — ета же проста ахуй. Тьфу, блять...

Або тупа політика з продажем квитків. Наприклад квитки на матчі "Шахтаря" можна придбати напряму з сайту, я вже не кажу безліч ларьочечків та про термінали в супермаркетах Донецька. А-ну, спробуйте, знайдіть рядок про продаж квитків на сайті "Динамо". Про інші пункти продажу квитків я мовчу.

Або атрибутика з новою емблемою... Нова емблема клубу була представлена в липні, а, наприклад, рози з нею з’явилися в ларьку, що з якоїсь причини іменується  "афіциальним клубним магазінам" лише в листопаді. Що до того часу робили менеджери славетного клубу? Ну, як же ж, наповнювали асортимент ларька залишками зі складів. Під лозунгом "купі двє шмоткі са старай емблємай – палучі трєтью в падарак бісплатна". Ну нахуя мені речі зі старою емблемою, коли мені потрібні з новою? Ну що за нахуй, питається? Цікаво було б у кротів дізнатися, через який проміжок часу вони змогли купувати атрибутику з пиздою?

І можна ще багато чого написати, але слів бракне. У мене немає слів, у мене немає слів, у мене немає слів...

Коротше кажучи, допоки менеджмент "Шахтаря" несеться зі скаженою швидкістью у Європу, еффєктівниє менеджери "Дінама" загрузли в совковому багні. І, що найстрашніше, або не знають як вибратися, або їм взагалі похуй.

PS. Цей потік свідомості я накатав тому, що хотів придбати кружку з емблемою великого клуба, а в асортименті ларька їх немає. Досі немає. Через більше ніж півроку з прийняття нової емблеми. Підараси, блять, шоб вас всіх звільнили к йобаній матері.

PPS. Кружку придбаю у лоточників, неофіційну. Хоча хотілося гроші віддати клубу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.