На ключові українські посади й надалі призначають іноземців: Калінін й Соломатін

08 лютого 2012, 20:06
Власник сторінки
хакер, каратель
0
810
На ключові українські посади й надалі призначають іноземців: Калінін й Соломатін

Нові призначення Януковича

Протягом останіх 7ми днів відбулося 2 важливих призначення, на посаду голови СБУ та мін.Оборони.

Головою СБУ призначено Ігоря Калініна. Він народився в підмосков*ї, де закінчив вище командне училище, з 84 працював у КДБ. Хтось вважає що там навчали любити Україну!? КДБ та структура яка займалася репресіями та придушенням ікомислення. У КДБ був жорсткий відбір і сильна ідеологічна обробка кадрів. Ніколи не повірю, що людина яяка пройшла таку школу буде працювати на благо України.

Цікаво, що з незалежністю, його карєра в спецслужбах припинилася і він процював викладачем до 2002 року. Пізніше став начальником центру спец. підготовки. Підвищення співпадає з прихначенням януковича премєром. Дивно чи не так?

Інший кадр, новий голова міністерства оборони Дмитро Соломатін. Народився де? В Карагандэ (Казахстан), там отримав освіту і почав працювати, з 91 по 99 жив у Москві де займався енергетичним бізнесом(!) З 99 постійно проживає в Україні і вже в 2007 обраний депутатом від ПР. На посту депутата відмітився активною законотворчою діяльністю подав, аж 1 закон(!), також активний учасник бійки з БЮТ, бпід час бійки відрізнився використанням стільця.

З урахуванням українофобії ПР, їх дій по придушенню свобод та бізнесу, постійними поїздками в Москву керивників держави, можна зробити висновок що в ПР є КДБшне крило, янукович теж скоріш за все з нього(тільки так можна пояснити стрімку карьєру рецидивіста). Судячи з усього це крило набирає силу, готується до виборів, так як здогадуються що народ не пробачить їм фальсифікацій, а це для них єдиний шанс перемогти.

От і думайте хто у нас у влади і на що перетворюється наша країна. Судячи з усього влада не побоїться застосувати проти народу силу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: СБУ,оборона,призначення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.