«УДАР» підтримує шість критеріїв руху «Чесно»

10 лютого 2012, 16:29
Власник сторінки
Народний депутат України
0
717

Наші однопартійці виступають за те, щоб опозиційні сили спочатку визначилися з критеріями і принципами висунення кандидатів, лише потім почали формувати спільні списки


 Під час презентації громадського руху з моніторингу дій нинішніх та майбутніх депутатів, Олег Рибачук сказав, що «УДАР» Віталія Кличка одна з небагатьох партій, що погодилася на громадський моніторинг кандидатів.
 Політична партія «УДАР Віталія Кличка»  підтримує всі шість критеріїв громадського моніторингу доброчесності кандидатів у депутати.

 - Це відсутність фактів порушень прав і свобод людини.

- Незмінність політичної позиції відповідно до волевиявлення виборців.

- Непричетність до корупційних дій.

-  Прозорість задекларованих доходів та майна та їх відповідність способу життя.

- Особисте голосування в парламенті.

- Участь у засіданнях парламенту та роботі комітетів.

Нажаль поки що небагато партій попри їх войовничу та опозиційну риторику задекларували свою підтримку та згоду моніторингу їхніх кандидатів як, це підтримав «УДАР» Віталія Кличка.

 - Я вважаю надзвичайно актуальним об’єднання громадських організацій навколо теми моніторингу виборчого процесу і контролю політиків та влади. Цей процес має бути постійним, протягом усієі кампаніі, а не лише в день голосування. Опозиції варто врахувати критерії «Чесно» при визначенні своїх депутатів як за списком, так і за мажоритарними округами.

Наші  однопартійці виступають за те, щоб опозиційні сили спочатку визначилися з критеріями і принципами висунення кандидатів, лише потім почали формувати спільні списки.

 - Внутрішньопартійне життя кожної політичної сили - це все ж не приватна справа партії. Ці процеси мають проходити прозоро. Ми не розумію практики закритих партійних з’їздів, особливо закритих списків кандидатів в депутати. Тому наша політична сила підтримує ці ініціативи.

Член Політради Партії "УДАР Віталія Кличка"
Геннадій Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,партія "Удар",Віталій Кличко,Геннадій Ткачук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.