«Пилите, Шура, пилите!»

14 лютого 2012, 09:28
Власник сторінки
Александр Трошин, Заместитель главы правления ГО "Новый Киев" маркетинг, политология
0
470

Ще один крок до встановлення повної диктатури - підминання під себе бюджетотворення країни. Що далі? - Заміна національного гімну на "Боже, Януковича бережи"?

Ми всі вже за два роки звикли до «шедеврів» нашого, так би мовити, «гаранта», але цього разу навіть досвідчені учасники і просто спостерігачі політичного процесу в Україні, мабуть, були немало здивовані новим кулінарним витвором на державній кухні, який нам днями видав Янукович.

Мова йде, не мало, не багато про те, аби щорічне послання президента зробити основою для розробки бюджету країни, починаючи вже з наступного року, що було закріплено в законопроекті № 9665 і передано на голосування в цілком незалежну законодавчу гілку нашої влади – Парламент.

Таким чином, зроблено ще одного і дуже вагомого кроку до зміни конституційного ладу України й перетворення її, навіть не поступове, а аж до брутальності швидке, на суто президентську республіку з фактично монархом Януковичем на чолі. Гадається, наступним доцільним кроком до встановлення повного контролю виключно Банкової над тим, що там вважають за «біомасу», є введення державної монополії на спирт і горілчані вироби, адже найкращий народ – пяний народ. Звичайно, від імені держави «рулити» національними «горілкопроводами» має призначена «сім’єю» надійна людина, а забрати під контроль декілька відомих на весь світ горілчаних брендів буде неважко, адже досвіду донецькому підприємництву не займати в цьому бізнес-аспекті.

Дивно, і чому так гірко у цей день - День закоханих?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.