КОМПЛЕКС меншого брата у вирішенні сирного питання

16 лютого 2012, 15:51
Власник сторінки
юрист, громадський діяч
0
16

Хто вміє і хоче працювати в Укр., виробляти і реалізовувати продукцію на території країни та поза її межами – подумайте, бо Ви залишитеся самі зі своїми проблемами ще й з комплексами наших політиків

Вже понад 20 років Україна є самостійною і вільною державою, проте на міжнародному дипломатичному, політичному чи економічному рівні ми ще залишаємося тим малим цуциком, який заглядає в очі «старшому брату» і чекає, що той відреагує на нашу поведінку.

Комплекс меншовартості проявляється в нас на найвищому рівні, починаючи від урядовців, закінчуючи на побутовому. Ми боїмося щось сказати, подумати чи чхнути, щоб це не образило Кремль. Укладаємо з цим же братом Харківські договори, які нам зовсім не вигідні, які, більше того, є нелегітимними з точки зору Конституції України. А коли виникають спори, то усі політикани як крізь землю провалюються, нема кому захистити інтереси українського народу.  Так, актуальний зараз, сирний скандал – це ні що інше як політична гра між Росією і Україною, в якій ми програємо.

Наші можновладці їздили на поклон до сто сорок сьомого російського чиновника з проханням не застосовувати до нас ніяких санкцій і бути такими милостивими, щоб продовжити співпрацю з усіма нашими сирними експортерами. Соромно за наших міністрів і за владу в цілому!! СОРОМНО!!! Якщо в сирах немає ніякої пальмової олії, за що звинувачує російська сторона наших виробників, і ми можемо це доказати, то де елементарний дипломатичний рівень співпраці, який би забезпечив можливість довести якість нашого українського сиру. Якщо ж це політично-економічний конфлікт, то де наші дипломати найвищого ґатунку?

Невже усі російські виробники, які імпортують до нас свою продукцію, постачають все перевірене МОЗом? Чи ми знову боїмося образити імперіалістичну Росію такими перевірками чи можливими зворотними заявами? Хоча деякі чиновники дозволяють в грубій формі виражатися про нас, прирівнявши українців до тварин. А наші політики далі тихенько мовчать в тряпочку. АЛЕ ми НЕ тварини і не будемо ними, якби цього не хотіла Росія і як би про нас не забули наші ж політикани.

Наша влада переживає, що скаже наш старший брат Росія, то зовсім не відстоює свої інтереси свої власні. А для чого нам таких політиків, які у Парламенті б’ються - товчуться, а захистити національну гідність та вітчизняних виробників не в силі?

Тому, висновок один – наша українська гідність не дозволяє нам ставати на коліна та просити у Росії дозволів на експертизу їхніх же слів, на пустослівні звинувачування, що ми не крали російського газу і якщо цього не розуміють наші політики, тому варто замінити політиків і всю владу на УКРАЇНСЬКУ, яка б діяла в інтересах держави, а не прислуговувала та не потакала імперіалістичній Москві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.