Хворі на голову.

19 лютого 2012, 19:14
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
653

Не соромляться олігархи - об'єднані втягувати в свої "розборки" закордонних політиків, та ше й лікарів.

       Уявив, як би повівся зі мною лікар поліклініки, якби у нього на прийомі я заявив про небажання здати загальний аналіз крові. Звісно, що направив би мене до психіатра, ще й покрутив би пальцем біля виска, а то й послав би на…хутір. І зразу ж виникло питання: чому ПР і БЮТ заполонили весь ефір словоблуддям навколо хвороби Тимошенко, яка не здає (чому?) кров на аналіз? Чому ПР і БЮТ не посилають один одного до психіатра?  А хворі ж! Чому ми, дивлячись на них, не крутимо пальцями біля виска?  Бачимо, що і психіатр не поможе?... Та для мене все  - мов на долоні.  У лютому 2007 року в статті «Коаліція «по-дурному» зшита» (Україна молода)  я писав: «вірогідно, що політичне життя піде за старим сценарієм. А це значить, що олігархічні, при Кучмі збагачені ляльководи, які, безумовно, повною мірою направляють дії Януковича і Тимошенко, будуть підтримувати видимість політичного протистояння між ними, а все  значуще і цінне буде, як і раніше, розкрадатися ними в «законному» порядку»...  Так і вийшло. При цьому олігархічні блоки 6-й рік вдало вішають нам локшину на вуха, виплескуючи один на одного «правдиві компромати", щоб тупим «протистоянням» приспати здоровий глузд  виборців.  Поки що вдається… 

         В нинішньому партійному (не народному!)  парламенті  до двох сотень депутатів з Київщини, найбільше їх в ПР і БЮТ, причому, майже порівну. То чому влада знаходиться, періодично, ніби в дніпропетровських чи донецьких? Скоріше тому, що при владі всі ці роки одна мафія, яка грає з нами в «демократію» по узгодженому сценарію.  Кожний депутат за народ, за справедливий суд, за зняття депутатської недоторканості, за чесні вибори, за відкриті партійні списки, за Євроінтеграцію, за, за, за… А вкупі – корупціонери, яких  Эвропа досі не бачила, ще й щоденне безглузде «протистояння» на телеекранах, яке набридло так, що «аж  ригати хочеться»…  

        Нагадаю деякі події, підтримані (активно чи пасивно) більшістю обох олігархічних зібрань: блокування у 2008 р. доступу Ющенка зі звітом до Верховної Ради; підтримка агресії Росії проти Грузії; згода з ганебними газовими угодами в січні 2009 року; пасивна поведінка БЮТ в парламенті при ухваленні Харківських угод (дійсно протистояли тільки окремі депутати НУНС); підкилимні переговори у 2010 році про  зміну Конституції; спланована  бійка у Верховній Раді між регіоналами і тимощенківцями в грудні 2010 року; заполітизовані, безглузді, кримінальні справи «опозиціонерів»; взаємно-агресивне, зухвале поводження  всіх сторін резонансних  судових слухань;  несумісний із здоровим глуздом  виступ Президента в парламенті під вигуки опозиції - «Юлі волю!»; спровокована (там же) справа про купівлю-продаж «тушок»… Все це розробки  політтехнологічниго штабу мафіозної влади. Та найганебніше - це відсутність спротиву парламенту, влади і "опозиції" на найбрудніший вчинок депутата-литвинівця, кинувшого понад 20 б'юлетнів за кандидата в судді Конституційного Суду при таємному голосуванні у Верховній Раді. 

      Не соромляться  олігархи-об’єднані втягувати в свої  «розборки» закордонних політиків, та ще й лікарів, які (забули клятву Гіпократа?) погодились «лікувати» Тимошенко  навіть  без загального аналізу крові, мов знахарі. Отакий піар - добірна локшина на наші вуха !...  Безглуздий, партійний, антинародний виборчий закон, прийнятий олігархічною більшістю 17 листопада минулого року, діє . «За» - 366! 81,33%!  Голосуй тільки за «цих», щоб проти «тих»!?  Тож знову - за «них»!...  Бо хворі на голову – всі!  Виясниться, що ми більше.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.