Вибори почалися!

19 лютого 2012, 21:15
Власник сторінки
хакер, каратель
0
690
Вибори почалися!

Українофоби почали передвиборчу кампанію.

До офіційного початку передвиборчої кампанії залишилося, ще кілька місяців, проте неофіційна кампанія вже стартувала. І здається що вона увійде в українську історії, як найбільш брудна і нечесна. Адже іншого шляху отримати хоч, якісь значні відсотки у ПР не має.

Про початок компанії свідчить поява великої кількості бруду  проти опозиції, особливо стосовно Кличко і Тягнибока. Останнім часом значно зросла кіліскість статей про те що ці 2 лідери опозиції продалися владі. Якщо про Тягнибока, ще можуть винукнути суперечки (враховуючі деякі надто радикальні заяви його та членів партії), то щодо Кличко це вже просто абсурд. Навряд чи знайдеться дурень, який повірить що світовий чемпіон та мільонер може продатися цій банді. 

Другий фронт де поведе наступ ПР, це українофобія. Незабаром 9 травня, тож слід чекати провокацій не гірших за минулорічні. Я впевнений, що влада повторить акцію з червоним ганчірям над держ.органами та виїздом сепаратистів до Львова. Очевидно, що на виборах буде зроблено ставку і на комуністів, вони вже намагаються себе позиціонувати як опозиція(знаходячись в коаліції!), оскільки у нас в суспільстві ще залишився прошарок твердолобих совків. Хоча є очевидним, що КПУ перетворилось на маріонетку ПР.

Зявилася інформація про відміну викладання історії України окремим предметом у школах. Скоріш за все це є правдою. Ядро електорату ПР, це українофоби, яких хлібом не корми, їм аби мови не чути. Тож можна очікувати прийняття закону про мови, яким фактично прирівняють російську до державаної, або ще чьогось в цьому стилі.

Єкономічними показниками ПР похизуватися не вдасться, тому буде грати стара пісня про папередників та про світову кризу. Янукович вже сказав, що рік буде важким, звичайно роздерибанили бюджет на виборчу кампанію. Також можна очікувати підвищення соцвиплат перед голосуванням, що потім вилється в інфляцію.

Також про те що кампанія почалася свідчить і переведення Клюєва на посаду секретаря РНБО. Клюєв неоднаразово очолював передвиборчий штаб, тож немає сумнівів що й зараз він ним буде керувати. РНБО є гарним координаційним центром для ведення кампанії і застосування адмінресурсу. Адже туди входять всі силовики та керівники гілок влади. 

І на останок, про силовиків. Протягом останніх тижнів відбулися зміни в силовому блоці. Головою СБУ призначено КДБшника, уродженнця і вихованця Москви Ігоря Калініна, на посаду міністра оборони призначено уродженця Караганди(Казахстан), російського бізнесмена, зятя екс віцепремєра Росії, вишибалу ПР, а можливо ще й шпигуна Дмитра Саламатіна, який до 1999 року(а може й досі) був громадянином Росії. Вони вже провели кадрові перестановки. Звільнився голова Генштабу, і доречі відбилися дві загадкові смерті під Рівно, один з померлих полковник Генштабу.

Призначення на ці посади КДБшника та ПРівського вишибалу разом із ментом Могильовим, свідчать про те що Янукович роставляє людей вірних йому і готових виконати будь які накази. Тож буде широке використання силовиків у виборчому процесі.  А у крайньому випадку силовий розгін протестувальників, вже закуплено водомети, а бюджет міліції значно виріс.

Тож стає очевидним що ПР владу так просто не віддасть і вони готові до бою. А чи готові ми?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: фальсификации,вибори,пр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.