Українська&Російська.

20 лютого 2012, 21:17
Власник сторінки
http://cossackland.org.ua/
0
685
Українська&Російська.

"За ним вослед неслись толпою/ Сии птенцы гнезда Петрова-/ В пременах жребия земного,/ В трудах державства и войны"

Спочатку про референдум в Латвії:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JXKQxcqjMPQ

Хлопець чесно сказав що думає,просто брат близнюк наших "імперців".)Загалом я за те щоб люди прямо і просто пояснювали свої думки.

Історія питання відносно України(4 хв):

http://www.youtube.com/watch?v=sqEynF2s9Sc&list=UU0Ol8zxeEaVcAEDFBtom1cA&index=1&feature=plcp

 Зрозуміти неважко чому КЕРІВНИЦТВУ Росії весь час нейметься.То потрібне Придністров"я,то шмат Грузії треба відтяпати,звісно і Чечня це суто "російська земля",за миття чобіт в Індійському океані взагалі мовчу.)

Абсолютно певен в тому, що навіть ті хто з різних обставин не хоче (або не може) послуговуватись українською чітко розуміє що КЕРІВНИКИ Росії умисно піднімають питання мови задля того щоб повернути хоч якийсь уламок самостійної України в імперське інтернаціональне стійло,"неосовок".((

На довершення ролик про вибухи на "Каширці"(якщо хто не бачив рекомендую):

http://www.youtube.com/watch?v=REy-oTEAxHk&list=LLNwu1wlrQG9hTkaKinuB-Ig&feature=mh_lolz 

 Ну чому турки, поляки, румини, угорці і десятки інших європейських країн мають право на маленьке своє щастя мати свої національні держави, не цуратися цього, не принижуватися заради цього перед будь ким у світі, і лише ми, українці, вимушені постійно стидатися такої можливості? 
За що нам таке горе? В які двері стукати, до кого звертатися, аби дали нам, накінець, спокій та не піддавали сумніву наше природне право бути українцями на українській землі? Допоки триватиме це цькування? Чому мирно та по доброму нас не залишать в спокої? Кому мало того, що в нас є? Кому!? Вже й поляки з турками заспокоїлися, не турбують нас. Угорці з руминами теж не дратують до живого. Чи білоруси чогось домагаються? Ні!
Лише одне горе та біда у нас - настирливі та підступні росіяни.І при цьому ллється бальзам на душу "новоросів" як таких, що перевершують українців. Чітко відпрацьовуються замовлення карликів: довести "нізьковартність" українців і вбити їх волелюбність. 
Саме так робив Гітлер: він доводив "нізьковартність" інших народів ... 
Немає різниці в тому, що фашизм несуть німці, євреї чи новороси. Важливо, що вони несуть фашизм! Нинішня влада сусідніх "братів" цей фашизм несе досить тонко. 

МИ,українці, не тільки маємо право але й повинні захищатись,цей "каток"буде неодмінно зупинено.Кремлівські керівники самі не зупинять свій поступ.(   Нас будуть називати свободівцями,т.п., або якось інакше-(нациками,фашистами),як раніше називали петлюрівцями,бандерівцями,мазепинцями,але це ПОЧЕСНІ назви-ОБОРОНЦІ СВОГО НАРОДУ! 

""Всі народи, що живуть на світі, завжди боронили і боронитимуть вічно життя своє, свободу і власність; і навіть найнижчі на землі тварини, які суть звірина, худоба і птаство, боронять становище своє, гнізда свої і немовлят своїх до знемоги; і природа з волі Творця всіх і Господа дала їм різне для того знаряддя в самих членах їх» (Богдан Хмельницький)

З повагою!

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.