Модернізація з Євросоюзом від Януковича.

28 лютого 2012, 16:41
Власник сторінки
0
447

Пройшла інфа,

...що, з одного боку, Хорошковський(перший віце-премєр) збирається перезавантажити відносини з Євросоюзомua.korrespondent.net/bbc/1323866-ukrayinska-sluzhba-bi-bi-si-bryussel-povernuvsya-do-pitannya-vidnosin-z-ukrayinoyu, а з другого боку активізувалися антикорупційні рейди polemika.com.ua/news-83519.html#title,ua.korrespondent.net/ukraine/events/1323950-golovu-hersonskogo-apelyacijnogo-oblsudu-spijmali-na-habari-v-100-tisyach.
Що спільного в цих фактах? Це і є модернізація в дії. Кінцевий результат будь-якої модернізації - гроші!
Справа в тім, що навряд чи щось змінилось в системі цінностей обох сторін. Мається на увазі ЄС і Януковичем. Адже мало хто сумнівається в тому, що в таких ситуаціях, коли ведуться переговори, присутній в першу чергу економічний інтерес як загально державний, так і особистий...
А знаючи слабкість європейців до гламуру серед чоловічої статі, схоже, вирішили цим скористатись, - до фінансових відкупних додати ще й гламуру. Кажуть, в цих колах анонімність гарантована.
Схоже, у декого з стійких європейців солодко під ложечкою засмоктало(голосом Соседова):" Ох пративные эти украинци... Мучают нас... И что же такого они нам приготовили, чего ми не знаем?.."
Мабуть, ось такими непростими питаннями переймається Штефан Фюле і іже з ним...
Шановні Хорошковський і Порошенко! Припиніть травмувати тонкі європейські натури. Бо це справжнє варварство!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Янукович,Євросоюз,Порошенко.Хорошковський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.