Лідери нації.

29 лютого 2012, 10:37
Власник сторінки
0
581

Хто вони - наша справжня еліта сьогодні?

Дуже цікавить думка відвідувачів цього форуму (або якщо помиляюсь блогу) стосовно Людей, Особистостей, Персоналій, які дійсно достойні бути обличчям нашої Нації, Країни. Бути Елітою Суспільства.

Цікаво було б, умовно кажучи, створити той самий ВІДКРИТИЙ СПИСОК для " Умовної Партії -Х- " за яку хотілось би проголосувати не керуючись принципом "решта ще гірші", а виходячи з переконань що саме ці люди і є Честю і Совістю Нації, саме їм і хотів би довірити управління Державою. Управління суспільством у якому живемо.

Думаю всі зрозуміли запитання. Це не обов'язково мають бути професіонали з масштабним досвідом керування або генії в масштабах епохи. Але обов'язково - люди порядні! В принципі цікавить перелік будь-яких Публічних Людей в Україні, яких кожен з нас вважає достойними для включення. Скільки -? 1..2 .. Скільки завгодно. Головне по справжньому достойні і... з метою зарання припинити непотрібні суперечки, Живі. Сьогоднішні.

Від себе, почну цей список можливо несподівано, але це моя думка і мої переконання:

№1. Богдан Ступка - актор;
№2. Святослав Вакарчук - музикант;
№3. Ніна Матвієнко - співачка;
№4, 5 Брати Кличко -  спортсмени;
№8 Ростислав Шапошніков - керівник проекту Дорожній Контроль;

Щось не згадав жодного політика.... Буду вдячний якщо продовжите....




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.