Поетичні читання в бібліотеках - актуально

29 лютого 2012, 12:36
Власник сторінки
0
636

Влаштовувати публічні читання в бібліотеках вже стало для літстудії "Перехрестя" доброю традицією. Літстудія не закривається в колі письменників, а намагається йти і нести свою творчість до людей - шк

Влаштовувати публічні читання в бібліотеках вже стало для літстудії "Перехрестя" доброю традицією. Літстудія не закривається в колі письменників, а намагається йти і нести свою творчість до людей - школярів, студентів, людей старшого віку.

Найчастіше такі читання відбувались у бібліотеці № 9 Шевченківського району.
Там же проходять і щомісячні зустрічі перехрестян з метою поспілкуватись і обговорити творчість один одного між собою, без публіки.

18 лютого ще одна бібліотека ласкаво відкрила двері для студійців - бібліотека № 160 на Позняках. Це бібліотека нова, в новій будівлі, з новими меблями і невеликим поки що книжковим фондом. На зустріч були запрошені студенти медичного університету і люди дещо старші. Для них читали вірші і прозу Вікторія Осташ, Леся Мручківська, Мирослав Лаюк та Антоніна Спірідончева. Гості слухали і вслухались, їм було цікаво. Хоча деякі реакції на твори були несподіваними для авторів, але це життя, треба знати, як твір може сприйматися читачем і слухачем.

Після читань було чаювання. Ми подарували бібліотеці свої книжки. Роз’їхались по домівках задоволеними.

Наступні літературні читання заплановані в бібліотеці № 9 Шевченківського району
03 березня о 15.00. Приходьте!

п.с. Із заходу в бібліотеці № 160 в нас немає фото, але я знайшла світлину з урочистого відкриття цієї бібліотеки (у травні 2011 року). Фото символічне, для бібліотечних заходів також - отож публікую його!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.