Про історичні анохронізми

02 березня 2012, 16:45
Власник сторінки
физик, социолог
0
479
Про історичні анохронізми

із діалогів

Андрей Сидоренко       


Ликвидировать президента, должность

Фатально не везет нам, украинцам на гетманов, королей, атаманов ... А теперь - на президентов. (укр) ...

Очевидно, життєво необхідно покінчити з історичною хворобою взаємопоборного гетьманства, і повернутись до ментально-українського колективного способу прийняття рішень – толока, Віче, Рада.

Саме колективний політичний консенсус у радах усіх рівнів повинен визначати наше життя.

А не самозакохані гетьмани, королі, отамани, президенти...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Олександр Миколайович
Виходжу де-що з інших факторів суспільного розвитку, але приходжу до тих самих висновків: "Саме колективний політичний консенсус у радах усіх рівнів повинен визначати наше життя. А не самозакохані гетьмани, королі, отамани, президенти...".

Виходжу з того, що президентство є проявом звички, яка вкорінилася за часів князів, королів, гетьманів, отаманів. З тих пір світ в економічному відношенні докорінно змінився, а ми все тягнемо з собою спосіб правління, який давно вже віджив свій вік, і тому може буди лише перепоною прогресивному розвитку. Тож, залишимо на смітнику історії президентство без щонайменшого жалю!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.