"ТЕАТР та МОЛОДЬ"

06 березня 2012, 23:50
Власник сторінки
Працюю сам на себе.
0
564

Перед початком Я хочу виразити свою підтримку до Анонімусів. На мою думку вони наглядно покази силу і супротив владі в мережі Інтернет. Але війна ще не закінчена. Браво Хлопці!

Якось після всіх подій які стались в нашій неньці на шталт винесення вироку за гульки при чумі та медичний огляд леді який повинен був знайти болячку і інші події. Можна сміливо сказати що на сьогоднішній день це не те, що Ми повинні обговорювати. Можливо хтось серцем лежить до політики і йому пальця у рота не клади дай тільки поговорити про все що зв’язано з нею. Але хотілось би підняти питання рівень культури в Україні серед молоді. Ось задайте собі питання коли Ви були останній раз в театрі?

А тепер задайте це ж питання молоді! 

І Ми знаємо відповідь!

Чому так?

 Одна із головних причин це не зацікавленість до театру.  Авжеж навіщо цікавитись театром якщо є спиртне нічні клуби та телебачення або Інтернет. Таку молодь не можливо назвати індивідуумами, так біомаса, не маюча права голосу та вибору. Владі це тільки на руку, щоб молодь ні чого не бачила і не чула. Тому що саме молодь є невід’ємним чинником існування системи. До того ж протестувати лозунгами або засіданнями радикальних або філантропічних організації це найкращій спосіб укріплення системи.

Друга причина  можна сміливо назвати це ціна квитка. Не кожен може відати за квиток 500 а бо 1000 гривень. На деякі премьери і до 3000 грн. Тому куди там молоді з їх стипендіями. Я вважаю в наш час театри стали для заможних панів та панянок, тому що більшості  українцям  по кишені тільки кінотеатри а особливо молоді.  Якщо Ми розраховуємо на майбутнє держави а в першу чергу на своє бо як кажуть «щоб було кому води принести» Ми повинні піднімати це питання!          І доказувати владі що у Нас є молодь яка хоче і повинна розвиватися а не тільки заглядати на дно пивної тари та смалити цигарки. Майбутнє України за освітченою та культурною молоддю! 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.