Куди зникають обіцянки політиків?

07 березня 2012, 11:10
Власник сторінки
політолог
0
560
Куди зникають обіцянки політиків?

Про те як важливо вчасно зафіксувати і задокументувати те, що обіцяють перед виборами. Інакше є шанс, що програма кандидата зникне, як міраж

Як зникають обіцянки
Під час виборів 2010 року тодішній кандидат на пост мера Одеси О. Костусєв оприлюднив свою передвиборчу програму на своєму офіційному сайті www.kostusev.info. Звідти ми внесли його обіцянки до бази системи «Слово і діло» http://slovoidilo.ua/ru/statements/300.html. Яким же було наше здивування, коли навесні 2011 року програма кандидата випадково кудись зникла і його сайт опинився на реконструкції, яка триває вже майже рік. Довелося шукати альтернативне джерело, де б містилася вказана програма, і ми його знайшли. Але факт залишається фактом: обіцянки політиків мають властивість хутко зникати після виборів. І даний приклад, як показала практика, на жаль, непоодинокий.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.