"не володію і не зобов'язаний володіти"

22 березня 2012, 07:04
Власник сторінки
політолог
0
488
 не володію і не зобов язаний володіти

Або як Михайло Бродський вчергове заперечує свої ж слова.

Проект "Слово і діло" не віддає переваг жодній з політичних сил, а лише намагається об'єктивно співвідносити обіцянки політиків і те, як вони виконуються. Зрозуміло, що не всі обіцянки втілюються в життя. Але особливо цікавими виглядають випадки, коли посадовці заперечують самі себе.
Так сталося і з Михайлом Бродським, який у своєму блозі пообіцяв оприлюднити інформацію "скільки коштів через корупціні схеми вивела Наталля Королевська з Луганської області" http://slovoidilo.ua/ru/statements/2560.html.
Не дочекавшися такої інформації у відкритих джерелах, ми звернулися з відповідним листом до самого Михайла Юрійовича. Відповідь була досить оригінальною... на прохання все ж таки оприлюднити дану інформацію посадовець відповів, що "НЕ ВОЛОДІЄ І НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ ВОЛОДІТИ" такою інформацією.
Ну це вже зовсім смішно, коли людина щось обіцяє, а потім з наїздом відповідає, що вона взагалі не при справах. Дивно, що такі особистості так довго тримаються при владі. Хоча, мабуть нічого дивного для нашої країни.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.