Фашизм що ж це таке??? і з чим його "Їдять"

08 березня 2012, 20:43
Власник сторінки
Велика Деражва буде лише тоді,коли кожен з нас почне робити маленькі кроки,для досягнення ціеї мети /Б.Сидоренко/
0
753

Мої дослідження. (Для тих людей котрі доводять що Фашизм це Погано і це суто Гітлерівське)

За свое життя свідомого Націоналіста, я часто Чув репліки типу : "О Фашисти", "О Дєті Гітлера", " О так ти Фашизм визнаеш,виродок" тощо. Тому я вирішив конкретно розібратись в Цьому питанні, що ж таке насправді Фашизм, чому його в массах знають лише як Ідеологію Третього Рейха, і взагалі чи погано це ФАШИЗМ.

ось що вийшло.

Дивна річ відбувається з самим визначенням фашизму.

Одні намагаються пов'язати його з націоналізмом та антисемітизмом, інші - з унікальними умовами, що склалися в Італії чи Німеччині 20-х - 30-х років минулого століття, а хтось і з диявольськи геніальними здібностями Адольфа Гітлера. З такими підходами, будь-яка група людей спокійно зможе тикати пальцем в інших, і звинувачувати їх у фашизмі, не забуваючи при цьому стверджувати, що вже їм-то фашизм ніяк не властивий...

То я згадав правило: якщо заплутався у визначенні будь-якого явища, сперися на етимологію слова.

Я перечитав багато тлумачних словників перерив багато сторінок в мережі що ж вийшло в висновку.Виявляется що:

«Фашизм» - походить від італійського fascio, fascismo, - пучок, зв'язка, об'єднання. Пучки прутиків – фасції (лат. fasces) були символом системи влади в стародавньому Римі. Звідти багато в чому і була почерпнута ідеологія  фашизму, і навіть назва: першою імперією проголошувалася середньовічна «Священна Римська імперія германської нації», другою - Німецька імперія 1871-1918 рр.  Третьою повинна була стати оновлена після поразки у Першій світовій війні і революції Нацистська Німеччина, яка, ніби-то, мала проіснувати вічно.

Як би ми не рилися в ідеології фашизму - нічого опорного, нічого системного ми там не знайдемо, окрім того, що вся ідеологія зводиться до формули «ми праві, тому що ми разом».

Я сидів і багато міркував що ж тоді є фашизм і прийшов до іншого методу.

Залишається тільки одне - шукати стрижень фашизму не в ідеології, а в фізіології.

І більш за все він відповідає ефекту індукції, тому самому, який ми спостерігаємо, коли люди збираються в натовпі. І як тільки в натовпі відбувається якийсь резонанс, люди різко змінюють свою думку, змінюють поведінку, починають поводитися незрозуміло і агресивно (як приклад Чечня,чи УПА,чи Американці).

Проте, ефект індукції властивий не тільки людям, але й тваринам. Взяти, хоча б,  саранчу. Нешкідливий спокійний «коник», який в звичайному стані не може пролетіти і ста метрів без попутного вітру, в період засухи (катастрофи для нього) перетворюється в монстра, який зжирає все на своєму шляху, здатний перелітати хоч на сотні кілометрів. Робота організму перебудовується, відбувається метаморфоза: повна мобілізація, ідеальна підпорядкованість стаду, самопожертва стаду, максимальна агресивність.

Періодично подібну поведінку демонструють і інші тварини. Відбуваються дивні навали то змій, то жаб, то ще кого. Влітку 2004 р. жителі американського міста Юджин відчули себе героями хічкоковського трилера «Птахи». Кожен день їх буквально тероризували чорні дрозди. Вони накидалися на перехожих, дряпали їх і намагалися клюнути в голову.У світі тварин подібне явище відбувається заради збереження популяції. Не важливо, що більшість загине - хтось виживе, інакше загинуть усі.

проаналізувавши все це я прийшов до висновку що ідеологією фашизму може бути що завгодно, від націоналістичної і комуністичної, до релігійної ідеї (церковні походи, інквізиція, розправа над розкольниками і т.д.). Тому, сам термін і рух антифашистів – викликає тільки сміх.(Що доволі вдало в нашій країні прогресує, підтримуючі Толерантність, Одностатеву відносини, та рівноправність всіх Рас та Націй,вони гадають що Націоналісти це Фашисти,але це вже інша тема) А ще я зміг знайти ще один опис Фашизму,тобто, фашизм можна вважати афектом нації, групи людей - таким же афектом, на який здатна окрема людина. У судах прийнято виправдовувати за злочини, аж до вбивства, скоєні в стані афекту, оскільки відомо, що афект, затьмарення розуму, при якому людина починає трощити все підряд, на порожньому місці не виникає. Людину ще треба спровокувати, загнати в глухий кут, довести її до крайності. Ось тоді і виникає ця крайня, але цілком природня аварійна реакція. Так буває і з природою, і з нацією, і з народом - не можна знущатись над живим,  не можна принижувати безкарно,  не можна відсувати націю на грань вимирання, знищуючи її культуру аморальністю...

тому зроблю маленький висновок

Фашизм - це не тільки стан нападу, це також й своєрідна, закладена законами природи у все живе, реакція самозахисту.

Я наприклад обрав прикладу дії Фашизму на тому ж часі коли начеб-то Фашизм Утворився

І вийшло що Пропагується стійка омана, що фашизм був переможений Радянським Союзом за допомогою країн антифашистської коаліції. А у чому сталінський фашизм відрізняється від гітлерівського? Якщо тільки тим, що німецький фашизм спрямований переважно на знищення зовнішнього ворога, а радянський більше на внутрішнього (так різноспрямовані дві традиції - войовнича і рабська).

P.S. Я не визнаю жодного з Устроїв того часу(тобто Комуністичних чи Нациських) я взяв лише приклад.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.