Толерантність,чи потрібна вона нам.

10 березня 2012, 09:37
Власник сторінки
Велика Деражва буде лише тоді,коли кожен з нас почне робити маленькі кроки,для досягнення ціеї мети /Б.Сидоренко/
0
1531
Толерантність,чи потрібна вона нам.

Мої роздуми , після присутності на парі Соціалогії

Вчора був присутній на Лекції у Соціологів, я дуже був здивованим тим що Викладач, сильно наполягав на Студентів в тому що Толерантність це добре, це велика гідність та честьбути Толерантним. Хоча самі Студент (В більшості випдків СТУДЕНТКИ) були проти і виражали свої міркування нарахунок цього.Я був Здивований тим що Викладач, застосовував Рересії, він залякував Студентів що не поставе Залік за те що ти противлятся Толерантності, він Погоджувався з Їхніми Доводами,але все одно казав що Толерантність ми повинні виховати в собі як Любов до Родини.

Вже по Закінченню,я мав з д\ним Дискус, але він неприклонний був. І тоді я Зробив Висновок, що наша "Система" вимагає цього термінну, і прийшовши додому я почав розбирати чому це потрібно саме нашій Владі, і чому вони так активно пропогандуюють Толерантність.

Ну ЗВісно взявши Книжки,відкривши Браузер інтернету я почав, то пропоную вам подивитись плоди моеї роботи. і так почнемо.

Перше мое питання було:

Що таке толерантність?


Толерантність - повага, сприйняття та розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості. Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті й переконань.Толерантність - це єдність у різноманітті.

Толерантність - не тільки моральний обов'язок, а й політична та правова потреба.

Толерантність - це те, що уможливлює досягнення миру, сприяє переходу від війни до культури миру.

Толерантність - це не поступка, поблажливість чи потурання.

Толерантність - це, передусім, активна позиція, що формується на основі визнання універсальних прав та основних свобод людини. (Ст.1 Декларації принципів толерантності).

щепочав ритись на різних форумах та блогах, почав гортати книжки і зробив висновок що,

Вчені не дійшли єдиної думки щодо виникнення в світовій культурі терміну толерантність. Дехто пов'язує його появу з підписанням Нантського едикту, коли протестанти і католики знайшли компроміс між своїми конфесіями. Цій події передувала одна з найкривавіших ночей у світовій історії - Варфоломієва.

Важливою главою в історії толерантності також вважають кромвельський період англійської історії (17 ст.). На той час серед різних пуританських сект, що входили до армії Кромвеля, були дві - індепенденти та левелери, що відстоювали інтереси свободи та терпіння. Згідно з їх поглядами, жодне з тверджень не може бути настільки непогрішним, щоб йому в жертву можна було принести інші переконання, що існують у суспільстві. Джон Солтмарш, один із захисників толерантності в епоху Кромвеля, говорив: "Твої погляди будуть настільки ж темними для мене, як і мої погляди для тебе, доки Господь не відкриє нам очі.".

В умовах релігійного плюралізму і релігійної толерантності в Англії було досягнуто миру і всезагальної атмосфери милосердя.

Епоха Відродження (18 ст.), яку за часту наділяють духом толерантності, породила дуже небезпечний якобінський фанатизм раціоналістичного типу. Найвизначнішим представником толерантності в ті часи був Вольтер. Йому присвоюють вислів: "Я не згоден з тим, що ви говорите, але віддам своє життя, захищаючи ваше право висловити свою думку". У цьому афоризмі - класична теорія толерантності.

Як бачимо, проблема толерантності вперше виникла у західній цивілізації саме на релігійному рівні, а релігійна толерантність поклала початок усім іншим свободам, що мають місце у демократичному суспільстві.

Для української мови поняття "толерантність" відносно нове і однозначного тлумачення поки що не має. Для того, щоб краще зрозуміти походження цього слова пропонуємо Вам невеликий лінгвістичний екскурс:

  • tolerancia (іспан.) - здатність визнавати відмінність від власних ідеї чи помисли;
  • tolerance (франц.) - ставлення, під час якого людина визнає, що інші можуть думати чи діяти інакше, ніж вона сама;
  • tolerance (англ.) - готовність бути терплячим;
  • kuan rong (китайска) - дозволяти, приймати, бути по відношенню до інших милосердним;
  • tasamul' (араб.) - прощення, милосердя, м'якість, терпіння, чуйне ставлення до інших;
  • терпіння - здатність стійко, без нарікань витримувати фізичні або моральні страждання, життєві злигодні тощо. Уміння довго та спокійно витримувати щось нудне, неприємне, небажане тощо.

    Ще я знайшов на різних мовах значення цього слова.

    Ну а от тепер почнемо саму суть,чому я піднімаю це тему тут,серед свідомих людей.

    Толерантність Вигідна нашим Керувачам, тому що вона доє можливість змусити людей вірити в те що Толерантність приведе нас до кращого Життя. За щимою Толерантності насправді скривается великий КАТ Українців-ЧУЖОЗЕМЕЦЬ! Вдумайте чужоземець буде плекати любов до нашої Неньки?? Чужоземець буде захищяти Український народ? Чужоземець буде піклуватись за розвиток Нації котра йому чужа??  я Погоджуюсь зі Студентами котрі Одноголосо сказали-НІ, чужоземець буде піклуватись по себе та свою Сімью,.

    І що ми Бачимо Україною Керують Зрадники,вони розпродали Країну ЧУЖОЗЕМЦЯМ.
    -Ринат Ахметов (сама Багата людина України,його сттаток складає 16 міліардів Долларів)
    -Валі́д Мухаме́д Адна́н Арфу́ш (Директор Першого національного Каналу, співласник тютюнового бізнесу в Україні (вступав в Два інститути жоден не завершив, міліонер, Заступник Президента Національної телекомпанії України)
  • -Ві́ктор Миха́йлович Пінчу́к (Міліардер Еврейського походження, Депутат ВРУ)
  • Кій Сергій Вікторович (лен Партії регіонів; ВР України, член фракції Партії регіонів (з 11.2007), член Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму (з 12.2007).
  • Ернест Галлією (Спів власник УкрСіббанку,міліонер)

    І це лише одні з десятка Найбагатших людей, я вже замовчую про Генеральних Деректорів котрі керують Заводами "МетІнвеста" (я гадаю ви знаете хто власник цього Холдінгу і скільки в них Заводів)

    Ось до Чого призвела Толерантність, нами керують ЧУЖОЗЕМЦІ, їм байдуже за Україну,за людей, На підприемтсваї йдуть массові скорочення, оновлення обладнання це взагалі міф, Заробітки робітників Підприємств починаются від 1200 грн до 4000 гривень. люди працюють з порушеннями ОТ.

    Наприклад Як Кій С.В. може навчити нашій культурі наших ж дітей??? А ніяк ві не розуміеця на нашій культурі.

    Йдемо потихеньку далі,відходимо від політики йдемо до нас смертних.

    В кожному місті Є Клани чужоземців (Грузини,азербайджанці,Татари,Корейці, Індуси, Евреї та інші) . І почнемо, доречі це питання підняли саме Студентки (як ви памятаете з чого почалось це питання про Толерантність) ось цитцвання питання до викладачя:
    дівчина
    "Чому Держава не захищяє нас від чужемців?чому їм все дозволено? вони нас Гвалтують,знущяются, принижують,відпускають похабні жарти в нашу сторону, а ми повинні з цим миритись?Чому їм можна а якщо я його ображу,чи мій хлопець його побье, то хлопця посадять за бійку, а мене засудять за расизм? І я повинна це виносити?"
  • Мене просто вбила відповідь Викладача,цитую:

    "А що ви панянко (він назвав її Ім'я) Хочете в них така культура і вони так звикли жити, ми повинні ставитись до цього лояльно, в них інша ментальність і культура, ми повинні до цього ставить лояльно і толерантно вони ж гості в нашій країні"


    Отже що виходить? Що ми Мешканці своеї Країни повинні, принижувати себе, заради гостей??? що ми повинні терпіти їхні виходки?Виходить вони Пани, а ми прислуга. Зате так М Толерантні,ми ж культурні.

    ЩЕ є статистика злочинів та інших кримінальних правопорушень

    97%-наркобізнесу контролюєтся Виходцями з Кавказу (Круто ми толерантні,а вони знищуюють наших Дітей та молодь і заробляють великі гроші)

    47-53 % (залежить від регіону) розбоїв,згвалтувань робится виходцями з Кавказу та інших Країн

    89% Крадіїв в "Законі" Виходці Кавказу.

    Це Кримінальна статистика,але ж так Ми Толерантні ми будемо миритись зі злом що робится проти нашої Нації, ми боїмось щоо наз назвуть Антитолерантними та расистами

    добре йдемо Далі. Хай не всі вони злодії,гвалтивніки,та вбивці. Беремо іншу сторону як кажуть НОРМАЛЬНУ.

    Починаємо.

    Ось Приклад Приїхала Сімья (чужоземці без конкретизації) Оформлюють одразу статус Біженця (їм це вигідно,видаются пільгт причому великі пільги)

    Одразу отримують житло (для них знаходится,для наших людей житла немає соціального)
    Діти їхні вступають до наших ВУЗів без тестувань та на Бюджет (Більшість наших Дітей отримують Освіту за рахунок коштів)
    Отримують соціальну грошову допомогу

    Жоден з Емігрантів не працює на Виробництві
    13-16% Відкривають Власну Справу (кафе,кіоск Шаурми,Бар,Більярдну тощо)
    А сама велика Кількість Чужоземців Займаются Торгівлею (платят мізерний податок)

    А ми повинні бути Толерантними, Вони знищюють нас, вони принижують нас, Вони отримують пільги та кращі умови чим ми Мешканці Своєї Країни, але ми повинні бути толерантними.

    Виходить Що до прикладу візьму себе, Я повинен Йти працювати на підприемство за 2500 грн (в середньому) копити ве життя на своє житло, а перед цим оплатити приблизно 5-7 тисяч за рік навчання, оплатити Знімаєму квартиру,одягтись і поїсти. І бути Толерантним до того хто приїхав отримав Житло,безкоштовно навчается, нічого не робить корисного для моеї країни, кривдить наших Дівчат,бье наших хлопців (і все це безпокарано)  А я Повинен з цим миритись??

    Тому люди подумайте Що таке Толерантність і чи не є вона расизмом до нашої нації. Чи потрібно нам такий страх котрий нас знищує швидше ніж війна?

    PS на останок такий життевий приклад:
    Мій знайомий працює в Прокуратурі і розповідає,
  • "Побились Азер з нашим Хлопаком, і уявляеш нашого засудили за бійку та расизм, і Азера відпустили бо він як постраждавший, хоча були свідки що Азер спровокував бійку."

    ОСь вам Толерантність.

    Тому не осудіть мене за такий розбір,але я хочу щоб ми самі обрали Жити далі Рабами чи дати відсичь ЧУЖОЗЕМЦЯМ.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.