УВАГА!НАЦІЯ НА МЕЖІ ВИМИРАННЯ!

12 березня 2012, 20:36
Власник сторінки
Велика Деражва буде лише тоді,коли кожен з нас почне робити маленькі кроки,для досягнення ціеї мети /Б.Сидоренко/
0
835
УВАГА!НАЦІЯ НА МЕЖІ ВИМИРАННЯ!

туту мої погляди,та реалне описання чому УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ вимирає.

Знаете шановні, я ходячі по вулицям міста,завжди звертаю увагу, на відносини людей, на манери поведінки. І Саме що мене засмучує, що зараз НЕМАЄ КУЛЬТУРИ!

Мені стало цікаво,куди ж вона зникла,чому люди припинили поважати інших,а з цим припинили і поважати себе! А всі ми розуміемо-хто неповажає себе той поступово вимирае. що ж це виходить ви спитаете?? Я дам відповідь: -ЛЮДИ схаменітся ми Nація котра вимирае!!!!

З чого ж я зробив такі висновки ви спитаете. Да ось з деяких пунктів. я почну бо хватить теревенити, факти краще базікання. ну з богом починаемо.

 НАРКОМАНІЯ,ПАЛІННЯ та АЛКОГОЛІЗМ:
Спитаете чому чи ні? НУ добре, йшовши я побачив що кожна третя людина лише не курить(і то не факт), а так пропаганда Тютюну в нас дуже активна, реклами,кіоски з сигаретами та й самі люди.Сигарети можна купити в любий час в любім магазині, кіоску та навіть у Бабусь. Сигарети продаются всім від малої дитини до старика. Але ж Паління негативно сказуется на здоровьї людини,на зростанні молоді. Зате Тютюнове виробництво приносить великі гроші Підпремцям,тобто вони заробляють гроші на чужій повільній смерті.

В україні від паління помирає приблизно 100 000 людей!!!

йдемо далі:

Алкоголь той жестан як і з цигарками,  статистика  каже що близько 50 000 людей помирає щорічно.Але Алкоголь має трохи інше забарвлення, у людей Алкозалежних у 87 відсотках народжуются діти Хворі на різні болячки, типу розумовавідсталість, ДЦП, та фізіологічні вади.

Наркотики так їх придбати важче всього, але це Хвороба МОЛОДІ (молодь наше майбутне!!!!!)

За статистикою помирає від наркотиків 120 000 людей переважна більшість віком від 16 до 24 років!!!!

тобто Система дісталась до Винещення Майбутнього НАЦІЇ!!

А ми все це не помічаємо,гадаемо що це так і треба!!!

добре з цим пунктом трохи розібрались,йдемо далі, наступний пункт:

 війни, початі політиками, які турбуються про власний зиск


 В Нормальних Країнах де нація на першому місті в них є лише дві ланки влади, Керуюча та Опозиція, в нашій же Країні нараховуется близько 127 партій і більше 2 тисяч всеукраїнських та міжнародних Обьеднань. Як ви гадаете навіщо нам така кількість всіляких діячів? Скажу ВІдверто -ЩОБ ЛЮДИ НЕ ЗГУРТУВАЛИСЬ ПРОТИ СИСТЕМИ. Їм Вігідно мати людей котрі спиречаются з такими ж як вони,доки ми бьемось до крові з собою, вони роблять свої темні справи, по пригніченню НАЦІЇ!!!

    НУ з другим Пунктом більш менш сказав. йдемо до третього!

інфляція і лихварське рабство


Ми бачимо повну Часну власність (Заводи,фірми,сільске господарство,надавачі послуг і так далі) Все це в руках декількох людей, тобто вони встановлють правила, як на більшості підприемств кажуть: "-Не подобается на твое місце знайдемо Сотню"  тобто ви вже не маєте права вимагати нормальної зарплатні. Послуги з надання ГАЗУ, ВОДИ, ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ, теж у часних руках, вони встановлюють ціни які хочуть, ви мовчите бо ще відмовлять в наданні послуг, Тобто Державі По цимбалах як живе НАЦІЯ!!

Інфляція має великі наслідки,більшості лбдей ледве вичстачае дожити до наступної зарплатні!! Я вже мовчу щоб зїздити на відпочинок чи купити собі щось гарне, чи сходити в кіно там раз на тиждень чи на виставку тобто окультуруватись, за рахунок інфляції Люди лише думають де йоговзяти гроші щоб прожити завтра,щоб моя дитина не була голодна. ТАк це конкретний пункт який веде до вимирання НАЦІЙ


А в УКРАЇНЦЯ шкіра товста,витримає.

НУ то ладно йдемо далі.

 руйнування сім’ї


Що ж я бачу в цьому пункті? А те що молодої сімьї вже не буде її зруйнують соціальні питання та положення(немає житла!!! немає грошового достатнього забезпеченя,
) на цьому фоні починаются сварки та розлучення, більшість молодих сімей вже приречені на розпад бо мають звички призведені в першому пункті, тобто від таких людей, здорового покоління не дочекаешся (нація активно вмирає). А сімї
котрі вже прожили трохи,руйнуются через те що чоловіки багато пьють і сварять жінок. А все це через те що намає матеріального забезпечення, люди тільки й роблять що працюють за копійки.

(це теж не факт це лише мої спостереження можливо є більші і вагоміші чинники то не осудіть)

 дітовбивство (аборти)

Це теж факт який не робить гідності нашій Країні АБОРТИ роблять приблизно 180 000 ЖІНОК!! це взагалі жахлива цифра стільки ж скільки й шкідливі звички разом. А все це робится тому що немає Соціального забезпечення, фінансової стабільності, а більшість опліднень приходится після Гарного "Застілля" в одурманеному стані. І це взагалі дуже велика втрата для НАЦІЇ це винищення Життя котре ще не почалось!! ГАНЬБА нашим ПОЛІТИКАМ, ТА ЖІНКАМ з ЧОЛОВІКАМИ!!! А ми все закриваємо очі, нам же Важливіше Як там ЮЛЯ, або на якій мові ми говоримо. А те що вмирає 180 000 дітей приблизно кого це цікавить!!

НУ добре (важкий був пункт прикро що ми стали такі) йдемо далі.

змішення рас

Це тема така новенька але актуальна, зараз наші дівчата виберуть чужоземця,ніж нашого Івана котрий палить,пье,та вживае наркотики, заролбляе 2000 грн на місяць і немає ніяких перспектив. В порівнянні з ним Якийсь Махмед чи Рустам звісно герой,так вони не вживають алкоголь,мало палять, не вживають наркотики(Вони бережуть свою НАцію відмінно від нас котрі не мають свого Я). вони мають гроші, так це круто, але прикрість в тому що всей цей шик зароблений на вбивстві нашої Нації, всі ці Чужоземці в більшості випадків використовують наших ДІвчат, а одружуются потім на дівчатах своеї НАЦІЇ (вони оберігають свою НАЦІЮ) а наші дівчата потім хворіють СНІДОМ і іншими Хворобами котрв передаются нашим Чоловікам, і тут вони Знищують нашу НАЦІЮ. Від Змішання різних РАс виходять менш стійкі та Здорові Діти (теж знищення НАЦІЇ) А ми мовчимо ми Толерантні та Демократичні.

присутність чужих, чужої культури, несучої матеріалізм

В нас швидко розвивается чужі цінності,свята,культура,тим самим ми втрачаем своє, тобто ми втрачаемо свою культуру та цінності,а забувши що є нашим ми вимираємо як НАЦІЯ.

гомосексуалізм

це взагалі пункт яки не потрубує пояснень,але є я скажу пару слів.

одностатеві відносини не можуть виховати справжню індувідуальність, не дають наслідників, і взагалі травмують психологію Дитини.  тому це теж Вагомий фактор у винещенні НАЦІЇ. Ми мовчимо і терпимо бо ми Толерантні та ДЕмократичні.




НУ ось вам пункт які я виділив,але всього ще Багато що нас Знищує!!

Тому Шановні давайте бути дійсно Українцями, час вже цьому всьому дати відсічь.
Будьте Українцями поважайте себе та свій народ!не дайте себе дурити,знущятись над вами, та не бійтесь боротись за своє ,за те що належить нам!

з повагою, Юрій!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.