В Козятині жінки отримали подарунки від Зубко Ігора Миколайовича .

12 березня 2012, 21:08
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
595
В Козятині  жінки  отримали подарунки  від Зубко Ігора Миколайовича .

46 жінок міста були відзначені грамотами міської ради «За сумлінну працю, високий професіоналізм в роботі, вагомі успіхи і творчі досягнення», нагороджені отримали цінні подарунки від Ігоря Миколайов

- Любі жінки, найкращі представниці Козятинщини! У ці весняні дні хочу привітати вас із наступаючим Міжнародним жіночим днем - 8 Березня, днем краси, тепла і любові. Щиро дякую вам за вашу благородну та нелегку працю, за вміння та натхнення, за терпіння та терпимість, за самовідданість та самопожертву! Ви заслужили подяку і вдячність!
Такими щирими і теплими словами привітав представниць прекрасної статі Козятинського краю напередодні жіночого свята, 6 березня, зі сцени міського будинку культури депутат міської ради, голова громадської організації «Наш дім - Вінниччина» Ігор Зубко.
- Від самого дитинства пам’ятаю, як в нашій родині готувалися до цього дня, яким хвилюючим було очікування, як обирали подарунки, як раділи маминій посмішці. Минуло багато років, і сьогодні я прагну берегти цю традицію, і вдячний долі, що маю тепер змогу звернутися зі сцени до багатьох жінок.
Ми, чоловіки, покликані зробити ваше життя комфортнішим, зручнішим, сповненим кохання та радості, зробити ваше життя щасливішим, - продовжив Ігор Миколайович. - Хіба не в цьому мета позитивного існування людини - робити життя того, кого цінуєш - кращим? Без вас, жінки, уявити наш світ неможливо. І він - цей світ - у якому ви є - прекрасний.
Слова привітань та вдячності Ігор Зубко підкріпив «сильними аргументами»: з нагоди свята 46 жінок міста були відзначені грамотами міської ради «За сумлінну працю, високий професіоналізм в роботі, вагомі успіхи і творчі досягнення», до яких кожна нагороджена отримувала цінний подарунок від Ігоря Миколайовича.

сайт громадської організації «Наш дім - Вінниччина» http://nashdim.vn.ua/index.cgi
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: поздоровлення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.