Заступник голови громадської організації «Наш дім - Вінниччина» отримав нагороду

12 березня 2012, 21:23
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
617
Заступник голови громадської організації «Наш дім - Вінниччина» отримав нагороду

Грубеляс Ігор Петрович , заступник голови громадської організації «Наш дім - Вінниччина», відомий у місті лікар-невропатолог .... був нагороджений медаллю «20 років незалежності України».

Ігор Грубеляс, заступник голови молодої активної громадської козятинської організації «Наш дім - Вінниччина», відомий у місті лікар-невропатолог та завідуючий відділенням Козятинської центральної районної лікарні, людина, що, безперечно, користується повагою серед мешканців міста і району, «за вагомі особисті заслуги у державотворчій, соціально-економічній, культурно-освітній діяльності, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові» (як значиться в Указі Президента України) отримав високе визнання – нещодавно був нагороджений ювілейною медаллю «20 років незалежності України».
Особливо приємна та знакова ця подія тим, що Ігор Петрович визначений як достойний високої нагороди серед усього 18 представників Вінницької області, серед яких директори навчальних закладів, сільськогосподарських формувань та підприємств області.
І така честь повністю заслужена, адже за рік на прийом до відомого на теренах краю невропатолога із 22-річним досвідом лікарської практики приходить більше 600 пацієнтів, а відділення, яким ось уже 3 роки керує Ігор Петрович, обслуговує у рік понад дві тисячі козятинчан.
До свого нагородження Ігор Грубеляс віднісся із притаманним йому почуттям скромності:
- Ця нагорода стала приємною несподіванкою для мене. Ніколи не відчував, що роблю щось надзвичайне і особливо визначне. Просто намагався достойно і сумлінно виконувати свій лікарський обов’язок – допомагати людям. А взагалі вважаю цю нагороду визнанням не моїм особистим, а роботи моєї чудової команди лікарів та й усього медичного персоналу відділення. Ми завжди працюємо згуртовано, отже і медаль – оцінка наших спільних досягнень, результат командної роботи.

Сайт  організації «Наш дім - Вінниччина»     http://nashdim.vn.ua/page71
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: нагорода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.