Згвалтування в Миколаєві відбулося на квартирі активіста Партії Регіонів

18 березня 2012, 11:27
Власник сторінки
хакер, каратель
0
961
Згвалтування в Миколаєві відбулося на квартирі активіста Партії Регіонів

Присяжнюк Максим член союзу Молодих регіонів

Цікава інфа зявилася в мережі: Знайдені фотографії зі зіїзду студентського самоврядування в Києві, який проходив під патронатом ПР. Одним з виступаючих був представник Миколаївщини Максим Присяжнюк

Фото знаходилося на сайті Миколаївської ПР, проте згодом було видалено. Проте сторінка залишилася в кеші Гуглу, охочі можуть подивитись тут.

Не дивно що їх відразу відпустили, мабуть вказівка про це прийшла з верху. 

Ще одне підтвердження, що бандитська влада поруджує беззаконня і вседозволеність для "своїх".

Доречі влада і надалі продовжує розколювати суспільство як відомо в Миколаїві відбулося одразу 2 мітинги в одному місці, що викликало розгубленість у людей. Нащо було розбивати натовп, якщо ви хочете досягнення єдиної мети?

Що ж до злочинців, я вважаю, що за такий злочин треба карати смертною карою. Такі тварюки не заслуговують на життя. Звичайні строки не дієві, вони не лякають злочинчів. Адже ті у кого є гроші вважають, що можуть відкупитися. Посидять поки все вляжется, а потім тихенько вийдуть під амністію.

Тож це подія показує крайню стадію прогнивання нашого суспільства. Мажори вважають що ім все можна, міліція відпускає злочинчів, лікарі брешуть про стан потерпілої і про стан лікарні, влада безсоромно піариться на резонансній трагедії однієї людини, і при цьму знаходятся свині, що звинувачують дівчину в тому що вона сама все спровокувала. Далі деградувати вже нікуди. Революція необхідна!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Миколаїв,злочин,згвалтування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.