Російській не дадуть статус державної.

18 березня 2012, 18:26
Власник сторінки
приємно представитись, іноземний агент...
0
958

Янукович приречений брехати

Україна найближчим часом прийме закон про дві державні мови - українську та російську, про це заявив в ексклюзивному інтерв'ю ІТАР-ТАСС президент України Віктор Янукович напередодні візиту до Москви.

Так от знайте і ви хохли і ви москалі, бреше Янукович. Це звичайно не новина, але…

Російській не можна дати статусу державної, бо це єдине що можна безконечно обіцяти виборцям і нічого крім цієї обіцянки не робити. Це обіцянка, яка десятиліттями, виправдовує і прикриває розграбування громадської власності, державної скарбниці, розвал комунальної сфери,  освіти і охорони здоров’я, відсутність чистої води і тепла, жахливі новобудови,  лідерство в світових рейтингах корупції, найважчі умови для підприємців, і знущання мєнтів над затриманими.

 Якщо російській дати статус державної, щезне солодка пелена з очей не одного виборця, і з ходу доведеться пояснювати, а чим властиво займалася незмінна останніх 20 років постстрадянська політична братія,  окрім видимості боротьби за цей самий статус і чому російська мова у рахунку за тепло ніяк не покращила якості послуг і не знизила ціни та не покращила якості медичного обслуговування. І прийдеться пояснити чому ми замість ремонту районних лікарень витрачаємо  мільярди на ведення паралельної документації всіх держустанов двома а то і трьома мовами.

 А пояснити не буде чого і Янукович це добре розуміє. Почути сакраменталльне „ А король – голий!” не хочеться нікому.   А на носі вибори, і час витягати з шухляди перевірену приманку. Тому чекайте на чергові  обіцянки і побрехеньки. Просто існуюче покоління так званих політиків не вміє нічого, крім сварити, ділити, відбирати і брехати. Хто вміє пекти хліб – стає пекарем, хто ремонтує машини – стає автомайстром, хто вміє навчати – стає вчителем. В Україні, ж той, хто не вміє працювати – займається тим, що в нас називають політикою, і що насправді  до політики не має жодного стосунку.

 Запасайтесь поп корном і колою, актори вже біжать грати виставу. Ролі розподілено.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.