Російська мова буде другою державною?

19 березня 2012, 20:01
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
622

Влада, яку ніхто не контролює, контролює всіх.

       Російська мова стане другою державною (хоч це шкодить Україні) тому, що цього  хочуть Янукович, Литвин, Симоненко, Чечетов, Колісниченко, Азаров, Табачник,…, хоче дружина Путіна, бо знає, що Велика Росія закінчується там, де закінчується російська мова… Це зрозуміло кожному, хто здатен проаналізувати підготовку і проведення виборів мера Обухова...
       Після осінніх парламентських виборів, на яких по такому ж сценарію влада продавить у Верховну Раду не менше 75% підконтрольних депутатів, любий  конституційний  Закон стане для мафіозної влади клаптиком паперу. Основа цьому – виборчий закон, прийнятий 17 листопада 2011 року 366-ю партійними картками (81,33%), що висвітились на табло Верховної Ради. Це той день, коли «опозиція» здала (продала?) основні своі (скоріше наші) позиції...  «А братія мовчить собі, витріщивши очі...».
    «Влада - гігантський спрут, що дедалі впевненіше розкладає свої щупальці, підгрібаючи під себе все, що залишилось від недограбованої країни...  Влада, яку ніхто не контролює, - контролює всіх» (Оксана Пахльовська).
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.