До 68-ї річниці визволення Вінниці

20 березня 2012, 08:53
Власник сторінки
Народний депутат України
0
624

Зі святом, вінничани!

Сьогодні, 20 березня 2012 року виповнюється 68 років з того дня, коли частини 38-ї армії під командуванням генерал-полковника Кирила Москаленка звільнили Вінницю від фашистських загарбників.

Я хочу привітати усіх ветеранів – тих, хто проливав кров на війні, працював у тилу і піднімав наше місто з руїн після звільнення. Бажаю Вам міцного здоров’я і довгих років життя, оптимізму і активної громадянської позиції.

Депутатський корпус Вінницької міської ради робить все, від нього залежне, щоб шанувати пам’ять загиблих, допомагати і підтримувати живих свідків вогняних років Великої Вітчизняної війни, фронтовиків, учасників бойових дій, учасників і дітей війни.

Ми у великому боргу перед Вами, дорогі ветерани. І ми докладемо усіх зусиль, аби примножити славу нашого міста, забезпечити гідне і комфортне життя його мешканців.

Вірю, цьогорічна річниця славного дня визволення додасть усім вінничанам наснаги у їхніх добрих справах.

Зі святом!

 Член Політради політичної партії

"УДАР" Віталія Кличка",

депутат Вінницької міської ради

Геннадій Ткачук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.