"Партія насолод" для Віктора Януковича

20 березня 2012, 09:06
Власник сторінки
баріста, культуролог
0
559
 Партія насолод  для Віктора Януковича

"Партія регіонів" - перспективи ребрендингу

На замітку Януковичу та технологам ПР. У Франції існує така собі «Партія насолод», доволі відома у країні. Лідер партії Сінді Лі, в минулому першокласна стриптезерша, у 2007 році балотувалася у президенти Франції. Її лозунгом було: "Секс усім і одразу, і нехай ніхто не піде ображеним".

У програмі цієї партії багато спільного с політичними ідеалами Віктора Федоровича, у якого, як ми знаємо, немає часу для насолоджень, але яких він так прагне.

Основні тези «Партії Насолод» цілком збігаються з ідеологічними засадами «Партії Регіонів» - покращення життя (вже сьогодні), легалізація проституції (політичної), побудова справедливого суспільства (по понятіях).

У зв'язку з критичним падінням рейтингу регіоналів, варто було б замислитись над зміненням партійного образу цієї політичної структури. «Партія регіонів» - нині звучить як лайка і сприймається суспільством з вельми негативними конотаціями.

По-перше, треба змінити назву: тут не треба вигадувати велосипед, то ж можна поцупити вдалий французький аналог. Тим паче, у свідомості суспільства бренд «Партія насолод» вибудовує цілком асоціативний ряд з діяльністю нинішньої партії влади. А ще, це дає можливість у назві партії закріпити основне програмне положення - термін «насолода» цілком синонімічний з терміном «покращення».

По-друге, треба прибрати офіційні «говорящі голови» партії. Богословська, Колесніченко, Азаров – аж ніяк не асоціюються з чимось приємним, ні в еротичному підтексті, ні в фінансовому. То ж, на передню ланку висуваємо успішних і багатих сексі-привабливих персонажів - Хорошковський ака Джеймс Бонд в оточенні дівчат-агентів з СБУ, Тігіпко з голим торсом на пляжі, Янукович-молодший у шикарному маєтку, 20-річна Богатирьова після чергової пластичної операції. До цього, як ми бачимо, вже йде, то ж потрібно лише офіційно назвати усі речі своїми іменами.

Чи не краса? Приємно дивитись. Я б не встояв і за таку Партію проголосував.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.