Св'ята брехня, або чому церковників не пустили до ЄС

20 березня 2012, 19:44
Власник сторінки
Юрист, Правовед
0
481
Св ята брехня, або чому церковників не пустили до ЄС

Представники Ради церков України завтра мали б зустрітися з керівниками ЄС та іншими посадовими особами ЄС, та їх раптово запросив на зустріч Янукович. Білети на літак не використали.

Ще одна брехня від Адміністрації Президента. 

Щойно, Адміністрація президента розповсюдила інформацію, про те, що завтра Янукович зустрінеться з Главами Церков. таке несподіване повідомлення насторожило, оскільки такого ніде не планувалось. мабуть таке розуміли і прес-службі Глави держави, бо ж підкреслили про традиційність (щорічну) таких зустрічей під час Великого посту.

 Було підкреслено, шо « в 2011 році така зустріч під час Великого посту пройшла в атмосфері взаєморозуміння» і т.п.

Якеж здивування привнесло інше повідомлення в "Українській правді" від речника УПЦ КП архієпископ Євстратій (Зоря). «Всеукраїнська рада церков та релігійних організацій відмінила зустріч із європейськими чиновниками у Брюсселі заради прийому президента Віктора Януковича».

Ось такої, то що сталося там у білокам’яній, чим викликана така не гайність цього заходу?

За словами речника, зустріч планувалась на 21-23 березня у тому числі, як відповідь на візит голови Европейської народної партії Вільфреда Мартінса, який відбувся у вересні.

У Брюсселі представники ради церков мали зустрітися із головою Європейської ради Германом ван Ромпеєм, єврокомісаром з питань сусідства Штефаном Фюле, високим представником з питань безпекової політики Кетрін Ештон, президентом ЄНП Вільфредом Мартінсом, його заступником Яном Ольбріхтом та іншими.

Втім, у вівторок рада церков отримала запрошення від адміністрації президента на зустріч із Януковичем, яка мала би відбутися 21 березня.

"Рада прийняла рішення про те, щоб відмінити візит до Брюсселю і зустрітися з президентом Януковичем. Рішення у телефонному режимі прийняли голови конфесій", - зазначив речник єпархії.

За його словами, вже були придбані квитки на літак до Брюсселю, проте це не завадило тому, аби відмінити візит.

Зустріч представників ради церков із президентом Януковичем відбудеться у середу о 15 годині.

То що ж сталося? Невже Кирило нажалівся. Мов, бач які, самі до Брюселя їдуть без згоди його.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.