Афтар жжот ! Пиши есчо!

22 березня 2012, 08:34
Власник сторінки
політолог
0
582
Афтар жжот ! Пиши есчо!

Нардеп Вечерко продовжує чудити.

Афтар жжот ! Пиши есчо!

Блін, ну це вже не смішно... Не встигли ми на своїй сторінці спробувати  увійти у ситуацію і зрозуміти виправдання нардепа Вечерка стосовно передвиборчої агітації у Дружківці, де він розмістив білборд такого вмісту: "На 1 млн. грн. подарено оборудования для больниц города. Я не обещаю, я - делаю!"

http://slovoidilo.ua/uk/statements/5531.html

При цьому лікарні міста і управління охорони здоров'я ні про який мільйон і обладнання не чули. Ми звернулися з листом до Володимира Миколайовича аби прояснити ситуацію. У наданій відповіді В. Вечерко повідомив, що розміщення даного постера сталося помилково - через вину працівників рекламної агенції, які розклеїли в Дружківці і Донецьку інформацію, що призначалася для Стаханова і Первомайська.
Ну ми тіпа повірили...

Як нате Вам - на сторінці блогера http://alica-bot.livejournal.com/ з'явилися фото точно таких же білбордів у Слов'янську.

Ну це вже ні в які ворота не лізе - так "відмазуватися", а потім продовжувати  підставлятися. Бидло ж  все одно "схаває".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.