Чотири з шести...

28 березня 2012, 08:16
Власник сторінки
політолог
0
432
Чотири з шести...

...дошкільних навчальних закладів обіцяних Поповим було відкрито в Києві до 1 вересня. Звісно, це краще, ніж було при Черновецькому., але менше, ніж обіцяно.

На початку серпня минулого року Голова КМДА Олександр Попов пообіцяв, що до 1 вересня у столиці буде завершене будівництво 6 дошкільних навчальних закладів http://slovoidilo.ua/ru/statements/3223.html.
Згідно інформації Головного управління науки і освіти КМДА, за весь минулий рік було відкрито 8 таких закладів. З них один - ще до моменту обіцянки. Відповідно нас можуть цікавити решта 7. Однак, і тут ми бачимо, що 3 з них були введені в дію значно пізніше 1 вересня: 30 вересня, 09 жовтня, 19 грудня. Два заклади було відкрито з незначним запізненням - 06 і 15 вересня, тому саме їх та ще два, відкритих у серпні, можна вважати такими, що вписуються в рамки обіцянки О. Попова. Отже, з 6 обіцяних в зазначений термін (з натяжкою) було відкрито лише 4 дошкільних навчальних заклади.
Зрозуміло, що напередодні виборів і таке досягнення Попов поставить собі у плюс. Проте, якщо бути відвертими, то виконана вона на половину, а значить - чиясь дитина не отримала вчасно місце в дитсадку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.