Ігор Зубко:«Ми зобов’язані створити комфортні умови для нашої талановитої молоді

28 березня 2012, 22:53
Власник сторінки
Голова Козятинської організації "Наш Дім Вінниччина" zubko.igor@gmail.com тел. +38 (098) 383-000-7 http://nashdim.vn.ua/
0
536
Ігор Зубко:«Ми зобов’язані створити комфортні умови для нашої талановитої молоді

Зорянка повинна мати власне приміщення, адже саме цей колектив серед інших поширює славу про наше місто, про рідний Козятинський край ........

28-03-2012 20:36:38

Козятинський танцювальний колектив із 44-річною історією нещодавно із честю черговий раз захистив горде звання «народний». Почесне звання було надано ще 1973 року, але до сих пір не мають власного приміщення для занять колективу.

Ігор Зубко, який підтримує спорт та дитячу творчість на Козятинщині, зацікавився даним питанням та зустрівся з заслуженим працівником культури, художнім керівником хореографічної студії Людмилою Машевською. Під час зустрічі Людмила Дмитрівна розповіла про постійні проблеми, з якими стикається танцювальний колектив.

- Довгий час, - розповідає Людмила Машевська, - ми займались у залі районного будинку культури. Але в один момент нам повідомили, щоб ми шукали інше приміщення для репетицій. І от три роки тому нам запропонували приміщення колишньої котельні одного із козятинських садочків. Дане приміщення було абсолютно непристосоване для танцювальних занять.

Але ні викладацький колектив, ні батьківський комітет не склав руки, а почав активно відновлювати приміщення. Було повністю проведено внутрішні роботи, відновлено опалення, покладено ламінат, облаштовано комфортну роздягальню, а нещодавно Ігор Зубко подарував сучасне музичне обладнання. Та багато з того, що запланували у облаштуванні будівлі, залишається невиконаним, адже головною перешкодою є статус даного приміщення: будівля знаходиться у комунальній власності.

У колективу є побоювання, що якщо влада зміниться, то просто заберуть вже гарне з ремонтом приміщення в центрі міста.

- На запрошення Людмили Дмитрівни я відвідав зал, у якому займається хореографічний колектив, - зазначив Ігор Зубко, - познайомився із юними танцюристами. Це такий дружній та запальний колектив! Дитячі очі горять бажанням займатись танцювальним мистецтвом.

Нам потрібно докласти максимум зусиль, щоб вирішити проблеми «Зорянки». Керівник повинен в терміновому порядку звернутися до міської ради із колективним зверненням про надання будівлі, у довгострокову оренду. Я особисто візьму на контроль це питання. Переконаний, що результат буде тільки позитивний, адже у Законі України «Про місцеве самоврядування» є процедура передачі будівлі для колективів, які розвивають дитячий спорт та культуру в місті.

Зорянка повинна мати власне приміщення, адже саме цей колектив серед інших поширює славу про наше місто, про рідний Козятинський край: «Зорянка» неодноразово виступала та завойовувала різноманітні призи та нагороди. Ми просто зобов’язані створити комфортні умови для нашої активної талановитої молоді.


http://nashdim.vn.ua/page80

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: діти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.